• Свеж
Заграда Тешки Вакуум Вшмукување Чаша Mothyhooks Специјализирани За Многу Површини-Кујна, бања &засилувач; Дома Или Авто Организација, Црна)
zoom_in

Заграда Тешки Вакуум Вшмукување Чаша Mothyhooks Специјализирани За Многу Површини-Кујна, бања &засилувач; Дома Или Авто Организација, Црна)

DEN 159.20

Стока
check Во продавницата

ОШТЕТУВАЊЕ БЕСПЛАТНО-Нема дупчење, нема завртки, нема дупки и не е потребен лепак Супер ВШМУКУВАЊЕ - Долготрајно, изработено од висококвалитетна абс пластика за вшмукување чаша која може да издржи До Максимално оптоварување од 20 Килограми (Голема Големина) и да остане вшмукувана со години. ЛЕСНО ИНСТАЛИРА, ДЕИНСТАЛИРА и ПОВТОРНО ИНСТАЛИРА – овие вшмукувачки чаши со куки можат лесно да се инсталираат или деинсталираат. Тие се исто така многу корисни кога живеете во изнајмен стан или не сакате да вежбате во ѕидовите на вашиот дом. ОТПОРЕН НА КОРОЗИЈА - овие неверојатни куки за вшмукување се составени од висококвалитетни материјали кои се со висока отпорност на корозија. Куката за вшмукување има силно пластично капаче и основа и врвна гумена вшмукувачка чаша што може да собере голема тежина до 20 килограми (видете ги деталите за големината во описот). 100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО БЕЗ РИЗИК - овој производ доаѓа Со Ограничена Доживотна Гаранција и е горд спонзор на фондацијата Хоуп на Бретања. ОШТЕТУВАЊЕ БЕСПЛАТНО-Нема дупчење, нема завртки, нема дупки и не е потребен лепак. Супер ВШМУКУВАЊЕ - Долготрајно, изработено од висококвалитетна абс пластика за вшмукување чаша која може да издржи До Максимално оптоварување од 20 Килограми (Голема Големина) и да остане вшмукувана со години. ЛЕСНО ИНСТАЛИРА, ДЕИНСТАЛИРА и ПОВТОРНО ИНСТАЛИРА – овие вшмукувачки чаши со куки можат лесно да се инсталираат или деинсталираат. Тие се исто така многу корисни кога живеете во изнајмен стан или не сакате да вежбате во ѕидовите на вашиот дом. ОТПОРЕН НА КОРОЗИЈА - овие неверојатни куки за вшмукување се составени од висококвалитетни материјали кои се со висока отпорност на корозија.

Поврзани производи..