• Свеж
Ханабас 12 парчиња Декор За Велигденска Трпеза, Држач За Велигденски Прибор За Јадење Велигденски Украси, Декор За Прибор За Повеќекратна Употреба Украси За Велигд?
zoom_in

Ханабас 12 парчиња Декор За Велигденска Трпеза, Држач За Велигденски Прибор За Јадење Велигденски Украси, Декор За Прибор За Повеќекратна

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

€1é Класичните И празнични велигденски елементи прават фантастичен додаток на вашата трпеза, помагајќи да се зајакне празничната атмосфера овие капаци за вилушка за сечење се изработени од главен материјал, кои се издржливи и практични за трајна употреба. €3é симпатична зајаче форма дизајн прави овие садови опфаќа прекрасна и исклучителна за партии. €4®симпатичните ракави со вилушка за сечење доаѓаат со компактна големина, лесни за носење и погодни за декор на трпеза. доаѓа со доволни количини, овие навлаки за прибор за јадење можат да ги задоволат вашите потреби за декорација на вечерата. Опис Овие прибор За јадење покрива со деликатна шема е совршен за велигден декорација. Карактеристики Материјал : Неткаен материјал. Пакет Вклучувајќи 12 х прибор за јадење ракави.

Поврзани производи..