• Свеж
Електрични материјали, транспарентни цврсти стабилни домашни уреди висока точност за домашни уреди за општа намена за електрична енергија за индустриска контрол?
zoom_in

Електрични материјали, транспарентни цврсти стабилни домашни уреди висока точност за домашни уреди за општа намена за електрична

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Поврзниот дел е изработен од месинг галванизиран материјал за одлична електрична спроводливост Стабилна изведба, голема точност и мала грешка. Постои транспарентно бирање што може да се ротира за да се прилагоди опсегот на одложување. Материјал со висок квалитет може да се погрижи издржливоста и стабилноста на производот. Погоден за електрични, домашни уреди и индустриска контрола, итн. Поврзниот дел е изработен од месинг галванизиран материјал за одлична електрична спроводливост. Стабилна изведба, голема точност и мала грешка. Постои транспарентно бирање што може да се ротира за да се прилагоди опсегот на одложување. Материјал со висок квалитет може да се погрижи издржливоста и стабилноста на производот. Погодно за електрични, домашни уреди и индустриска контрола, итн. Стабилна изведба, голема точност и мала грешка2. Материјал со висок квалитет може да се погрижи издржливоста и стабилноста на производот3. Постои транспарентно бирање што може да се ротира за да се прилагоди опсегот на одложување4. Поврзниот дел е изработен од месинг галванизиран материјал за одлична електрична спроводливост5. Погоден за електрични, домашни уреди и индустриска контрола, итн. Спецификација : Тип на ставка : Временски релејмодел : H3 Y-2 Voltage : 12 VDC/24 VDC/110 VAC/220 VAC (по избор) Опсег на одложување : 0-10 минутиКонтакт Тековна струја : 5АНУБЕР НА ПИН : 8 ПИНСПИН МАТЕРИЈАЛ : Месинг (галванизирано) транспарентно бирање : може да се ротира за да се прилагоди времето (0-10 минути) Режим на одложување : Грешка во одложување на моќност : 0,01 SRESET режим : напојување.

Поврзани производи..