• Свеж
Беспрекорен SEAM Setter 2 пакет со 7-инчни вакуумски вшмукувачки чаши за спојување и израмнување на цвест, алатка за инсталирање на професионална countertop за гранит, камен, ?
zoom_in

Беспрекорен SEAM Setter 2 пакет со 7-инчни вакуумски вшмукувачки чаши за спојување и израмнување на цвест, алатка за инсталирање

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

【3 во 1 алатка】 Сетителот на цвест може да се користи како споеви на споеви, израмнувач на цвест и држач за грб на грбот Се одликува со две чаши за вшмукување на вакуумска вакуумска вакуум за да ги држат countertops цврсто со леснотија, совршени за кварц, гранит, камен, мермер, плоча, плочи од плочки за реновирање и олеснување на инсталацијата. Дебелина на чашата за вшмукување, дијаметарот од 180мм и дебелината од 10мм ја зголемуваат максималната вертикална вшмукување на чашата за вшмукување на 400lb (180 кг). може да одржува вакуум долго време додека работите. 【Трајни и долготрајни】 Висококвалитетен заграда од не'рѓосувачки челик и алуминиумско копче за легура ја прават стабилната и издржлива на производот. Еден прилагодлив јазол за приложување или отворање и две прилагодливи јазли за прецизно израмнување. Максималната висина на прилагодливата шипка е 20мм, а прилагодливиот опсег на јазот е 0-50мм.

Поврзани производи..