• Свеж
Foaincore 30 Парчиња 17 мл Пресврт Врвот Контејнери За Складирање Со Капаци Пластични Контејнери Со Завртка На Капаци Еднократно Супа Замрзнувач Контејнери Јасно Дното ?
zoom_in

Foaincore 30 Парчиња 17 мл Пресврт Врвот Контејнери За Складирање Со Капаци Пластични Контејнери Со Завртка На Капаци Еднократно Супа Замрзнувач

DEN 367.84

Стока
check Во продавницата

Содржина на пакетот : има 30 парчиња пресврт врвни контејнери за складирање супа од храна во едно пакување, секој од нив е обоен во капак; Обезбеден со капак, херметички ја одржува храната свежа и безбедна подолго и без да се грижите за истурање Лесни и Нераскинливи : контејнерите за замрзнување се многу лесни и нераскинливи, може да се наредат и складираат, што ќе ви помогне да го организирате просторот во фрижидер, замрзнувач, како и кутијата за одржување оброци, да го направите вашиот простор поуреден; Покрај тоа, лесно се чисти, можете да ги измиете во машина за миење садови. Квалитетен Материјал : овие контејнери за складирање со капаци се изработени од пластичен материјал, кој е погоден за машина за миење садови, микробранова печка и замрзнувач, што го прави еднократно и може да се рециклира; и можете да ги чувате долго време. Соодветна Големина : овие контејнери за храна со капаци се прибл. 11 х 9 х 7,6 см/ 4,33 х 3,54 х 2,99 инчи во големина, со капацитет од по 17 мл, што е доволно за да ја држите храната; изобилното количество и соодветните големини можат да ги задоволат вашите дневни барања за употреба и замена. Применливи Прилики : овие пластични садови со капаци за храна се погодни за складирање храна, одржување свежа храна во замрзнувач, употреба во кујна за зачини, грав итн., кој е погоден и за излети, забави и кампување. Карактеристики : Мулти функции : овие пластични контејнери за храна со капаци се идеални за чување супа, остатоци, зачини, сладолед, чај, овошје и други колку што сакате, помагајќи ви подобро да ја чувате храната, а капаците исто така можат убаво да избегнат мешање мирис.

Quantity:
30 pcs
Material:
plastic
Size:
approx. 11 x 9 x 7.6 cm/ 4.33 x 3.54 x 2.99 inches
Color:
as picture shown
Package includes:
30 x Twist top food soup storage containers:
Please note:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The color may exist a slight difference due to different screen displays. :

Поврзани производи..