• Свеж
ВГЕБИ Матични Продолжување Планината, Јаглеродни Влакна ВЕЛОСИПЕД ГПС Компјутер Рачка Бар Надвор-Пред Планината Бритон Надвор Пред Планината Сопорте пара Бицикл?
zoom_in

ВГЕБИ Матични Продолжување Планината, Јаглеродни Влакна ВЕЛОСИПЕД ГПС Компјутер Рачка Бар Надвор-Пред Планината Бритон Надвор

DEN 343.20

Стока
check Во продавницата

НИКОГАШ НЕ ТРЕСЕТЕ : многу е добро да се поправи на стеблото на велосипедот, мала тежина и нема да се тресе ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : Компактен, лесен и мултифункционален со стилски дизајн, лесен за носење и употреба, лесно може да се инсталира на стеблото на рачката на велосипедот. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од јаглеродни влакна и пластичен материјал кој е цврст, цврст и издржлив за употреба. КОМПАТИБИЛНОСТ : Оваа монтажа е компатибилна со За Garmin Edge, За Cateye и За Bryton, дојдете со за cateye и bryton base stand. ГАРАНЦИЈА : Доколку не сте задоволни со примениот производ, можете да аплицирате за безусловно враќање и враќање на средствата во рок од 180 дена. Во однос на секој проблем на овој производ, можете да ни испраќате е-пошта во секое време. Ние ќе ви одговориме веднаш. Карактеристики : } ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од јаглеродни влакна и пластичен материјал кој е цврст, цврст и издржлив за употреба. Никогаш НЕ ТРЕСЕТЕ : многу е добро да се поправи на стеблото на велосипедот, мала тежина и нема да се тресе. ● ЛЕСЕН ЗА НОСЕЊЕ : Компактен, лесен и мултифункционален со стилски дизајн, лесен за носење и употреба, лесно може да се инсталира на стеблото на рачката на велосипедот. Quotibility : оваа монтажа е компатибилна со За Garmin Edge, За Cateye и За Bryton, дојдете со за cateye и bryton base stand.

Поврзани производи..