• Свеж
1 Пар Абдоминални Тркала И Тип Држач За Склекови Челик Машки И Женски Вежби Мускули На Градите Губење На Тежината Фитнес Опрема За Домаќинство Стомачни Мускулни Тр?
zoom_in

1 Пар Абдоминални Тркала И Тип Држач За Склекови Челик Машки И Женски Вежби Мускули На Градите Губење На Тежината Фитнес Опрема

DEN 219.20

Стока
check Во продавницата

Одличен квалитет : рамката за склекови за обука за сила е изработена од висококвалитетен пвц/полипропилен, доволно силен и силен за да издржи секаква тежина Рачката за склекови може да собере до 330 килограми (150 килограми). Нелизгање и безбедно : рачката е покриена со мека пена. Ви овозможува удобно и безбедно држење. Со цел да се добие поголема безбедност, гумените стапала можат да ја одржат шипката стабилна на различни типови подови без лизгање или лизгање. Интензивно вежбање : подлабоки склекови и повеќе позиции за склекови за да се прилагодат на различната употреба на мускулите. Изградете и тонирајте ги мускулите, насочувајќи трицепс, бицепс, лат, печ, делтоиди и стомачни мускули. Погоден за мажи и жени. Пренослив и складирање : шипката за притискање е мала тежина, 1,16 килограми, а шипката за туркање е лесна за склопување и расклопување. Ова ги прави лесни за носење во теретана или на отворено и лесни за чување. 100% Гаранција За Задоволство : задоволството на Клиентите е наш врвен приоритет и сакаме да се осигураме дека сте целосно задоволни од рамката за склекови. Склекови-домашна фитнес опрема рачки за склекови со влошки од пена и нелизгачка цврста структура карактеристика : шипките за склекови може да се користат за склекови, Л-седење и многу други аеробни вежби.

Material:
PP plastic Size

Поврзани производи..