• Свеж
12 ПАРЧИЊА Подлога За Чаши, Подлоги За Пијалоци Со Божиќно Печатење, Меки Пвц Комплети За Подлоги, Подлоги За Фарма, Подлоги За Пијалоци За Кафе, Подлоги За Чаши За Ча?
zoom_in

12 ПАРЧИЊА Подлога За Чаши, Подлоги За Пијалоци Со Божиќно Печатење, Меки Пвц Комплети За Подлоги, Подлоги За Фарма, Подлоги За Пијалоци

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●Против Попарување И Отпорен На Висока Температура Q : подлогите за чаши се отпорни против изгореници и високи температури, што може ефикасно да ја заштити површината на вашата маса од гребење од чаша и оштетување од пијалоци со висока температура ●Домашен Декор Q : Со Божиќно печатење, подлогите за масичка за кафе можат да додадат повеќе забава на вашата кујнска маса и може да се користат како украс. Направете ја вашата маса повеќе празнична атмосфера и облечете Се За Божиќна забава, лесно променете ги чувствата на вашата трпеза. ●Лесен За Употреба● : со разумна големина и лесен, комплетот за подметнување е лесен за употреба. Тоа е само за поставување на чашата или криглата, поставена безбедно, елегантна и дарежлива, лесна за носење. Лесен за чување и чистење, издржлив, може да се користи во затворени простории и на отворено за да ги задоволи вашите потреби. ®Широка Примена : подлогите за кафе може да се користат за ставање шолја за пиво, шолја за вода, шолја за кафе, чаша за чај и така натаму. Погоден е и за бар, ресторан, семејна вечера и други места што ќе се користат како подлоги за чаши. ●Пвц Материјал● : Овој подлога за чаши е изработен од еколошки пвц материјал, кој е безбеден и нема штета за луѓето, а материјалот е мек и пријателски за кожата. Може да се користи подолго време. ●Против Попарување И Отпорен На Висока Температура Q : подлогите за чаши се отпорни против изгореници и високи температури, што може ефикасно да ја заштити површината на вашата маса од гребење од чаша и оштетување од пијалоци со висока температура. ●Домашен Декор Q : Со Божиќно печатење, подлогите за масичка за кафе можат да додадат повеќе забава на вашата кујнска маса и може да се користат како украс. Направете ја вашата маса повеќе празнична атмосфера и облечете Се За Божиќна забава, лесно променете ги чувствата на вашата трпеза. ●Лесен За Употреба● : со разумна големина и лесен, комплетот за подметнување е лесен за употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cup Mat
Material:
PVC
Cup Mat Size:
Approx.10 x 10cm / 3.9 x 3.9in
Table Mat Size:
Approx. 43 x 28cm / 16.9 x 11in
Weight:
Approx. 232g / 8.2oz
Package List:
6 x Cup Mat6 x Table Mat
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.

Поврзани производи..