• Свеж
Кабилок Кутија Склопувачки Кутии За Складирање Корпи За Склопување Сандаци Кутија За Складирање Кутија За Накит Организатор За Жени Мала Кутија За Складирање Жен?
zoom_in

Кабилок Кутија Склопувачки Кутии За Складирање Корпи За Склопување Сандаци Кутија За Складирање Кутија За Накит Организатор За Жени Мала

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

пластика КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ фрижидер Креативен дизајн, лесно извлекување, ви помага лесно да ја преместите оваа корпа за складирање, да ви донесе поголема погодност. ГАРДЕРОБА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ тоа ќе бидете сигурни дека вашата соба е уредна и добро организирана, погодна за канцеларија и студентски дом. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ за ДОМАЌИНСТВО Одличните материјали и извонредната изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Тоа ќе ве натера да издржите подолго. САНДРИС КУТИЈА кутиите за Складирање се изработени од квалитетни материјали и дизајнирани за домашна употреба. Подобро да ви помогнеме да ги завршите Сите Работи. ДЕСКТОП ОРГАНИЗАТОР КУТИЈА Издржлив материјал, издржлив, ви обезбедува работен век, намалете ја фреквенцијата на замена. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ фрижидер Креативен дизајн, лесно извлекување, ви помага лесно да ја преместите оваа корпа за складирање, да ви донесе поголема погодност. ГАРДЕРОБА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ тоа ќе бидете сигурни дека вашата соба е уредна и добро организирана, погодна за канцеларија и студентски дом. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ за ДОМАЌИНСТВО Одличните материјали и извонредната изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Тоа ќе ве натера да издржите подолго. САНДРИС КУТИЈА кутиите за Складирање се изработени од квалитетни материјали и дизајнирани за домашна употреба. Подобро да ви помогнеме да ги завршите Сите Работи. ДЕСКТОП ОРГАНИЗАТОР КУТИЈА Издржлив материјал, издржлив, ви обезбедува работен век, намалете ја фреквенцијата на замена. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на кутијата за складирање-Големина : 25, 00Х16, 70Х10, 00см/9, 82Х6, 56Х3 мини пластични корпи. - Боја : Бела Женска Кутија За Складирање-Материјал : пластичен организатор на маса-опсегот на употреба не е ограничен : може да се прифатат сите видови предмети, како што се книги, клучеви, играчки и така натаму кутија за накит.

Поврзани производи..