• Свеж
D L S TABLET Stand Ipad држач за биро/кревет -360 степени ротирачки флексибилни раце- компатибилен со уреди од 4-12,9 инчи- стабилна алуминиумска база Поддршка до 90мм- болнички кр?
zoom_in

D L S TABLET Stand Ipad држач за биро/кревет -360 степени ротирачки флексибилни раце- компатибилен со уреди од 4-12,9 инчи- стабилна

DEN 600.00

Стока
check Во продавницата

Лесно за инсталирање и бесплатни раце : Може да се инсталира во бањата, кујната, канцеларијата, болничкиот кревет, работилницата Совршено за : читање, остварување повици, гледање филм, видео повик за време на лице, тик ток, видеа за влијатели…. Широка компатибилност : со таблети и телефони од 4-12,9 инчи како i Pad, i Pad Mini, i Pad Air, i Pad Pro, Galaxy Tab, i Phone. Прилагодување на 360 степени : на преклопните раце, цврсти и флексибилни раце за да го поставите вашиот таблет или мобилен телефон додека уживате да разговарате со пријателите, семејството, следбениците. Цврст штанд : со алуминиумска легура, стабилен и модерен допир. Многу стабилна алуминиумска база поддржува до 90мм компатибилен со болнички кревети, дом, канцеларија, бања…. Сè уште не е убеден? Обидете се со нашиот производ и ќе бидете тотално воодушевени. Може да биде најдобриот подарок за родендени, Божиќ, пријатели, родители, сестри, браќа, секоја пригода е совршена да го даде овој производ и да ја израдува некој близок. Лесно за инсталирање и бесплатни раце : Може да се инсталира во бањата, кујната, канцеларијата, болничкиот кревет, работилницата. Совршено за : читање, остварување повици, гледање филм, видео повик за време на лице, тик ток, видеа за влијатели…. Широка компатибилност : со таблети и телефони од 4-12,9 инчи како i Pad, i Pad Mini, i Pad Air, i Pad Pro, Galaxy Tab, i Phone.

Поврзани производи..