• Свеж
Држач за керамички топлински ламби на летлин, со приклучок за ламба за лепил 360 ° рејтинг на топлински држач за топлинска светлина E27 приклучок за аквариум за змија ?
zoom_in

Држач за керамички топлински ламби на летлин, со приклучок за ламба за лепил 360 ° рејтинг на топлински држач за топлинска светлина E27 приклучок

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Висок квалитет : Овој држач за топла ламба E27 е изработен од висококвалитетна пластика, а капачето на ламбата е изработена од керамички материјал отпорен на висока температура, кој е силен, издржлив и има долг животен век 360 степени ротирачки дизајн : Тела за топлинска ламба на влекачи има универзална вртење на 360 степени во цела насока, а главата на ламбата може да се врти нагоре и надолу до 180 степени. Лесно се прилагодува на какви било агли и осветлување на живеалиштата на влекачи. Широка употреба : Погоден за држач за светло на влекачи, може да биде опремен со керамички грејачи, UVA, UVB, инфрацрвени грејачи, итн. После загревањето долго време, ве молиме не допирајте ја главата на ламбата со рацете, внимавајте на изгорениците!. Независен прекинувач : Независниот прекинувач во средина на жицата е погодно да се вклучи или исклучи светлото за заштеда, безбедно и заштеда на енергија. Топли совети : Пред да ја отстраните темата за ламбата или сијалицата, ве молиме исклучете го напојувањето за да спречите електричен шок или горење. Широко примена : Керамички приклучок со отпорност на висока температура може да работи со која било сијалица со стандардна завртка E27. Основата на топлинска ламба е многу погодна за хранење кутии со влекачи, водоземци, птици, риби и цицачи, а исто така може да се користи за дополнување на калциум во вода како што се сончање и резервоари за риби. Висок квалитет : Овој држач за топла ламба E27 е изработен од висококвалитетна пластика, а капачето на ламбата е изработена од керамички материјал отпорен на висока температура, кој е силен, издржлив и има долг животен век. 360 степени ротирачки дизајн : Тела за топлинска ламба на влекачи има универзална вртење на 360 степени во цела насока, а главата на ламбата може да се врти нагоре и надолу до 180 степени. Лесно се прилагодува на какви било агли и осветлување на живеалиштата на влекачи. Широка употреба : Погоден за држач за светло на влекачи, може да биде опремен со керамички грејачи, UVA, UVB, инфрацрвени грејачи, итн.

Поврзани производи..