• Свеж
Прицврстување на јаже за повлекување, Сино Јаже За Продолжување На Трицепс, Додатоци За Кабел За Машина За Вежбање Трицепс Јаже За Рака Повлечете Нагоре, Со Цврсти ?
zoom_in

Прицврстување на јаже за повлекување, Сино Јаже За Продолжување На Трицепс, Додатоци За Кабел За Машина За Вежбање Трицепс Јаже

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетно јаже за трицепс ● машина за јаже за влечење трицепс изработена од најлон материјал за максимална издржливост и долговечност Овие најлонски јажиња со плетенки се дизајнирани да се справат со големи тежини, имаат долг работен век, покрај тоа, јажето е шарена серија што ќе додаде виталност на вашето вежбање. ●Глава изработена од гума и пластика ● крајот на јажето е изработен од висококвалитетна гумена рачка, што е подобро на допир, отпорна на абење и отпорна на паѓање, многу удобно чувство на рака и не е лесно да се повредат рацете и да ви помогне подобро да ги постигнете вашите фитнес цели. ●Едноставен и лесен за употреба ● Поврзете ја челичната брава за фитнес со системот за фитнес макара. Најлонското јаже со плетенка ви нуди совршена поддршка за време на домашниот тренинг, со сила на влечење кабел, со кабелска машина, со машина за стомачни мускули или со други системи за влечење кабел. ①Универзално можете да го користите јажето за трицепс за да направите лат повлекувања, да вежбате бицепс, трицепс, рамења и грб, да градите мускули, да го зајакнете јадрото и да ја подобрите флексибилноста за најдобра состојба. ①Содржина на пакетот 1x трицепс притисни јаже, 1 x карабинер, 1x ранец за складирање. Живееме за врвни перформанси и затоа нашата професионална услуга за клиенти го обезбедува вашето задоволство. Нашиот производ е поддржан од нашиот производител со гаранција за квалитет. Тежок трицепс прилогот за јаже е совршен додаток за да можете да го направите посакуваниот тренинг без да чекате додатоци во салата. Изработен е од издржливо и тешко носено најлонско јаже и рачки што не се лизгаат, за добар стисок, континуиран тренинг и во исто време удобност и лесен за склопување.

Material:
nylon + metal + plastic
Material:
nylon rope + steel buckle + plastic head
Color:
blue black
Dimensions:
total length 72cm / 92cm
Weight:
850g
Diameter:
3cm
Package contents:
1 x nylon triceps rope :
1 x carabiner :
1x storage backpack :

Поврзани производи..