• Свеж
Холибана диносаурус свинче банка за момчиња свинче банка момчиња свињи банки за деца свињи банки за заштеда на пари банка за кучиња монета банка за заштеда банка д?
zoom_in

Холибана диносаурус свинче банка за момчиња свинче банка момчиња свињи банки за деца свињи банки за заштеда на пари банка за кучиња монета

DEN 1515.20

Стока
check Во продавницата

Тегла за заштеда на пари- Детална изработка, животен изглед, убава боја, овој украсен сигурно ќе ви донесе подобро расположение Фигуринска свинче банка- подобар метод за да им помогне на децата да развијат навики за заштеда, едукативни и полни со значење. Piggy Bank- Оваа банка за монети има дизајн на цртани филмови за диносауруси, е исклучителен и шик украс за десктоп. Банка за складирање на монети- Користејќи винил материјал и тешка, оваа банка за монети нема да се деформира. Тегла за монети со облик на животни- играчки за диносауруси за деца цртани филмови диносаурус на врвовите може да се стават стабилно на која било рамна површина. А монетите можат лесно да се чуваат и да се извадат. Тегла за заштеда на пари- Детална изработка, животен изглед, убава боја, овој украсен сигурно ќе ви донесе подобро расположение. Фигуринска свинче банка- подобар метод за да им помогне на децата да развијат навики за заштеда, едукативни и полни со значење. Piggy Bank- Оваа банка за монети има дизајн на цртани филмови за диносауруси, е исклучителен и шик украс за десктоп. Банка за складирање на монети- Користејќи винил материјал и тешка, оваа банка за монети нема да се деформира. Тегла за монети со облик на животни- играчки за диносауруси за деца цртани филмови диносаурус на врвовите може да се стават стабилно на која било рамна површина.

Поврзани производи..