• Свеж
Аохмг Двострани Огледала Монтирани На Ѕид Огледала За Суета - 3x Продолжување На Огледалото За Зголемување Преклопно Огледало За Убавина, Хромирана Завршница, Црн_8?
zoom_in

Аохмг Двострани Огледала Монтирани На Ѕид Огледала За Суета - 3x Продолжување На Огледалото За Зголемување Преклопно Огледало За Убавина, Хромирана

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

ОГЛЕДАЛО ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ МОНТИРАНО НА ЅИД - Ова огледало Со Двојно Странично огледало е далеку поефикасно од седењето и нанесувањето! Можете да го продолжите и да го видите задниот дел од косата доволно добро за да направите сопствени фризури или совршено да ја фатите светлината на лицето додека се шминкате И лесно може да се преклопи откако ќе завршите со неговото користење. Секоја девојка треба да го има ова во нејзината бања. 3 X / 1 X ДВОЈНИ СТРАНИ КОМИЧНО ОГЛЕДАЛО-Ѕидно Огледало ВО Бањата 3x зголемување ЗА проверка на деталите за кожата, шминката или фризурата и 1x редовна страна за да ви овозможи да имате целосен изглед на себе. Совршен е за секојдневно бричење, шминка, гледање назад, бричење, пинцета итн. РАСТЕГЛИВО Огледало За Шминка Поставено На Ѕид на РАКАТА врските на рацете овозможуваат слободно ротирање во хоризонтална насока од 360 степени. Изработката на огледалото може да се прилагоди на сите позиции што ви се потребни. Дозволете да го проверите вашиот изглед од различни агли. ИЗДРЖЛИВОСТ-Огледало За Монтирање На Ѕид Изработено од висококвалитетен материјал, огледалото е доста издржливо. Хромираната завршница може да заштити од влага, да го направи огледалото антикорозивно и шушкаво и да го продолжи времето на сервисирање. ОГЛЕДАЛО ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ-Доаѓа со завртки за прицврстување за лесна инсталација. Елегантен дизајн огледало за шминка, ќе биде погодно за декорација, шминка, носење контакти и бричење во луксузни хотели, бањи и дома. Продолжено Огледало Монтирано На Ѕид Во Елегантен Дизајн Има Бескрајно Променлива Функција На Вртење, Може Да Се Преклопува И Прилагодува На Висината. Неговата Подвижна Рака И Хромираната Завршница Го Прават Ова Практично И Пријатно За Окото.

- Magnification:
3x/1x
- Material:
Brass and high polished chrome
-Mirror Diameter:
8inch
-Arm Extension:
12inch
- Color:
Silver
FEATURES:
Double Side Makeup Mirror:
One side is a standard mirror and the other side is a 3 x magnifying mirror, ideal for ladies daily makeup and gentlemen shaving.:
SPACE-SAVING EXTENDABLE MIRROR FOR BATHROOM:
It's extendable and features a smooth 360-degree swivel design to make sure every detail of your hair and makeup are in place. When not in use, it can be folded against the wall :
MOISTURE AGAINST EXTENDABLE MIRROR BATHROOM:
This mirror has an attractive chrome finish that protects against moisture and condensation and is designed to be wall mounted:
NOTE:
Magnifying side:
You have to get close ( about 1-3in) to get a clear view or the image would be fuzzy cause it's functions is magnifying.
The other side is the normal side, you can see the image clear for normal distance. :

Поврзани производи..