• Свеж
КИГАН АЛАТКИ 7/8 х 20' Кинетичко Јаже За Обновување 24.700 фунти Јачина На Кршење Ремен За Влечење, Кинетичко Јаже, Јаже За Влечење, Јаже За Грабнување Тешки Работи За Тер?
zoom_in

КИГАН АЛАТКИ 7/8 х 20' Кинетичко Јаже За Обновување 24.700 фунти Јачина На Кршење Ремен За Влечење, Кинетичко Јаже, Јаже За Влечење, Јаже

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

ЗАГЛАВЕНИ ВО СНЕГОТ Нема Повеќе-КРЕТЕН НЕМА ПОВЕЌЕ-Нема Повеќе Оштетување На Возилото! Заменете ги вашите датирани, инфериорни, крути ремени за грабнување, синџири за влечење со Јаже За Обновување На Кинетичката Енергија што непречено ќе ја спаси вашата платформа или опремата на вашиот пријател Нема повеќе насилно грчење. Искористете ја логиката на физиката наместо да се борите против неа. Користете го моментумот на вашите возила за спасување За Да СЕ ОДЛЕПИТЕ Побрзо, Попаметно и Побезбедно. Се Протега Големо време, до 30% во должина! НЕМА ПОВЕЌЕ СВИТКАНИ, ИЗВРТЕНИ, ОШТЕТЕНИ БРАНИЦИ Предизвикани од Ненадејни Грчеви од не-кинетички ремени и синџири. СПАСУВАЊЕ ЗАКРЕПНУВАЊЕ ОД СНЕГ, КАЛ, ПЕСОК, НЕЧИСТОТИЈА, нема да верувате Во Кинетички Јажиња За Обновување Леснотија На Користење, Ниско Одвраќање, Без Камшик, Без Ненадејни Перформанси При спасување НА АТВ, Камиони, Автомобили, Моторни Санки, ТЕРЕНЦИ, 4Х4, Морски Занаети, Чамци итн. Кога имате кинетичко ЈАЖЕ со СООДВЕТНА големина НА КИГАН ВО вашиот секојдневен комплет за носење итни случаи, можете да продолжите со сигурност знаејќи дека го имате најдоброто јаже за обновување. Погледнете Ја Табелата Со Големини На Фотографии за соодветна големина на јаже со големината на возилото. Јажето со дијаметар од 3/4" е за АТВ, Моторни Санки. Јажето со дијаметар од 7/8" е За Мала Тежина, Мал ТЕРЕНЕЦ, Автомобили јаже со дијаметар од 1" е За ТЕРЕНЕЦ Со Стандардна Големина И камиони со дијаметар од 1-1/4" е За Возила со Целосна Големина заглавени во значителни количини кал, снег, типични за теренски и потешки рекреативни намени. Користете прибл.5 х Фактор На Безбедност на тежината на возилото за Употреба На Кинетичко Јаже за Обновување при изборот на соодветна големина на јажето. Направено од чист, премиум двојно плетен најлон 66 со можност за истегнување до 30% во должина. Прикачете Кинетички Јажиња за Обновување со Меки Окови, а не метални прстени "Д" или други челични делови што можат да станат опасни проектили. Моментумот на влечење возило на прибл. 5 МИЛЈИ на ЧАС треба да бидат соодветни За Кинетичко Закрепнување Спасување на Јаже. ЗАГЛАВЕНИ ВО СНЕГОТ Нема Повеќе-КРЕТЕН НЕМА ПОВЕЌЕ-Нема Повеќе Оштетување На Возилото! Заменете ги вашите датирани, инфериорни, крути ремени за грабнување, синџири за влечење со Јаже За Обновување На Кинетичката Енергија што непречено ќе ја спаси вашата платформа или опремата на вашиот пријател. Нема повеќе насилно грчење. Искористете ја логиката на физиката наместо да се борите против неа. Користете го моментумот на вашите возила за спасување За Да СЕ ОДЛЕПИТЕ Побрзо, Попаметно и Побезбедно. Се Протега Големо време, до 30% во должина! НЕМА ПОВЕЌЕ СВИТКАНИ, ИЗВРТЕНИ, ОШТЕТЕНИ БРАНИЦИ Предизвикани од Ненадејни Грчеви од не-кинетички ремени и синџири.

Поврзани производи..