• Свеж
ЗДРАВЈЕ ЗА ПРИВАТНИОТ ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК НЕ ПОВЕЕ НЕ ПРАВИЗИРАЕ НА АЛУМИНУМ жолт рефлексивен знак УВ заштитен и водоотпорен 10 x 14 инч 0,40 милји октагон 'рѓа бесп?
zoom_in

ЗДРАВЈЕ ЗА ПРИВАТНИОТ ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК НЕ ПОВЕЕ НЕ ПРАВИЗИРАЕ НА АЛУМИНУМ жолт рефлексивен знак УВ заштитен и водоотпорен 10 x 14 инч 0,40

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Алуминиумскиот рефлективен знак од 10х14 инчи е совршено дизајниран и фино печатен, погоден за затворен или на отворено Ефектот на рефлективниот знак е произведен на површината на знакот, добиена е подобрена ноќна видливост на рефлектирачки знак. Заоблени агли со дупки за монтирање 1/8 "за лесна инсталација. Долгорочно траење, графиките и текстот нема да избледат. Произведено на површината на знакот, добиена е подобрена ноќна видливост на рефлектирачки знак. Заостанати агли со 1/8 "дупки за монтирање за лесна инсталација. Долгорочно трајно, графиките и текстовите нема да избледат. ЗДРАВЈЕ ЗА ПРИВАТНИОТ ПРИРАЧНИК ЗА ПРИРАЧНИК НЕ ПРИДОБИВУВАЕ НЕ ПРЕГЛЕДИ ЗА ПРЕГЛЕД АЛУМИНУМ жолт рефлексивен знак УВ Заштитени и водоотпорни 10 x 14 инчи 0,40 мил. Октагон 'рѓа бесплатно.

Поврзани производи..