• Свеж
Држач За Џогер, Држач За Метла Држач За Ѕид Монтирање На Ѕид Лепило За Цицање Диск Метла Држач За Морон Закачалка Четка За Чистење Дома Алатка За Бања Гаража Перење ?
zoom_in

Држач За Џогер, Држач За Метла Држач За Ѕид Монтирање На Ѕид Лепило За Цицање Диск Метла Држач За Морон Закачалка Четка За Чистење

DEN 1292.80

Стока
check Во продавницата

МОРОН ДИЗАЈН : Ѕид Монтирање Лепило Цицање Диск Четка користете Морон дизајн, тоа е погодно да се поправи носителот на непречено и рамен ѕид Вежба бесплатно, без оштетување на ѕидот. Мала големина, но корисна за употреба во домаќинството. СТАБИЛНА : Држач За Метла Џогер за Монтирање На Ѕид држачот за валјак за мавтање го зголемува триењето, така што може поцврсто да ја држи џогерот. Не грижете се дека метлата лесно ќе падне. ИСКЛУЧИТЕЛНО ПРАКТИЧНО : држачот За Метла и Џогер е добра алатка за организација во плакарот, гаражата, кујната, бањата, складиштето за перење. Не само за закачување џогери и метли, туку и за закачување разни ситници, како што се алатка за поправка, чадор, кујнски материјали, четка за тоалет итн. ШИРОК СПЕКТАР НА АПЛИКАЦИИ : Држач За Метла За Монтирање На Ѕид Може да се користи за држење на џогерот, метлата, четката, чадорот со долга рачка или други алатки за чистење на место. ГАРАНЦИЈА : Ако не сте задоволни со нашиот производ што го добивте, можете да ни испраќате е-пошта во секое време. Ние ќе ви одговориме веднаш и ќе ви помогнеме да го решите вашиот проблем. Карактеристики : 1.МОРОН ДИЗАЈН : Ѕид Монтирање Лепило Цицање Диск Четка користете Морон дизајн, тоа е погодно да се поправи носителот на непречено и рамен ѕид. Вежба бесплатно, без оштетување на ѕидот. Мала големина, но корисна за употреба во домаќинството.СТАБИЛНА : Држач За Метла Џогер за Монтирање На Ѕид држачот за валјак за мавтање го зголемува триењето, така што може поцврсто да ја држи џогерот. Не грижете се дека метлата лесно ќе падне 3.ИСКЛУЧИТЕЛНО ПРАКТИЧНО : држачот За Метла и Џогер е добра алатка за организација во плакарот, гаражата, кујната, бањата, складиштето за перење.

Material:
PP + Stainless Steel + PVC
Color:
White, Gray (Optional)
Diameter:
Approx. 5.5cm / 2.2in
Height:
Approx. 6cm / 2.4in
Weight:
Approx. 80g
Package List:
1 * Mop Holder:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..