• Свеж
Abaodam Unisex Sports Arm Tag Protable Multifunctional Armband Divers зглобот мобилни телефони пари клучеви картички држач за џогирање на велосипедизам пешачење за телефони под 6 инчи-спортски п?
zoom_in

Abaodam Unisex Sports Arm Tag Protable Multifunctional Armband Divers зглобот мобилни телефони пари клучеви картички држач за

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Флексибилен и лесен дизајн и издржлив за употреба Sportsports Sports Sports Sports, отпорен на вода, може да го држи и да го заштити вашиот телефон од вода, прскања, прашина, гребнатини и други штети додека трчате, велосипедизам, џогирање, лифтинг, одење и правење други вежби. Целосно прилагодлива амбалажа за да ги направи сите раце (и мали и големи раце). Zedped Pocket, безбеден и погодно е да ги поставите вашите мобилни телефони, слушалки, USB кабел, клучеви, пари, картички, монети, GPS уреди, дигитални фотоапарати, медицински материјали, лаптоп на гаџети и така натаму. Торбата за прегратки со дупка за слушалки, можете да уживате во вашата музика кога трчате. Опис на производот Ставката е едноставна и практична кутија за спортови на мобилни телефони, кој главно е изработен од издржлив лесен и вода што е отпорен на вода, и совршен придружник за добро држење и одржување на вашиот телефон безбеден и сув додека правите вежби, како што е трчање , велосипедизам, џогирање, одење, итн. Карактеристики- Боја на артикалот : црвена. - Материјал за артикли : Неопрена. - Големина на ставка : 18x11x3. - Sports Sports Sports Sports, отпорен на вода, може да го држи и да го заштити вашиот телефон од вода, прскања, прашина, гребнатини и други штети додека трчате, велосипедизам, џогирање, кревање, одење и правење други вежби.

Поврзани производи..