• Свеж
Аинибар 20 Еез 16 Мл Чаши За Дипломирање 2023 Дипломирање Пластични Чаши За Стадиони Честитки Чаши За Град Еднократно Користење Тамблери За Дипломирање Украси За Заба?
zoom_in

Аинибар 20 Еез 16 Мл Чаши За Дипломирање 2023 Дипломирање Пластични Чаши За Стадиони Честитки Чаши За Град Еднократно Користење

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Нашиот пакет содржи 5 парчиња " Честитки ЗА ГРАД!", 5 парчиња "ние сме толку горди на вас", 5 парчиња "го направивте тоа "и 5 парчиња" Честитки ГРАД!" Совршен За Вашите Материјали За Забава за Дипломирање во 2023 година !. БЕЗБЕДНА ПЛАСТИКА : овие чаши за забави се направени Од еколошки и пластичен материјал Без БПА И се безбедни за долгорочна употреба. Големина : 5 3/8" - 16 унци, совршени за сите ваши забавни пијалоци, од вода до безалкохолни пијалоци, па дури и топол чај со чоколадо и цимет. СОВРШЕН ИЗБОР : овие висококвалитетни чаши се совршен додаток за класа од 2023 година, градинка, основно училиште, средно средно училиште, колеџ, магистерски или Докторски студии, дипломирање на медицински или медицински сестри, средба на училиште, собирање студенти и други фестивалски прилики! Вашите гости можат дури и да ги земат овие дома како услуги за забава!. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ-Ако нашиот производ не ги исполнува вашите очекувања, ние сме повеќе од среќни да ви дадеме целосна наплата. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Нашиот пакет содржи 5 парчиња " Честитки ЗА ГРАД!", 5 парчиња "ние сме толку горди на вас", 5 парчиња "го направивте тоа "и 5 парчиња" Честитки ГРАД!" . Совршен За Вашите Материјали За Забава за Дипломирање во 2023 година !. ИЗДРЖЛИВ И ЕДНОКРАТНО-Сакате да ги користите овие чаши во повеќе од една прилика ? Нема проблем само брзо МИЕЊЕ НА РАЦЕТЕ и тие се подготвени за вашиот следен пат !.

Поврзани производи..