• Свеж
Машина за лице, преносна машина за компресија на мраз, ладен чекан за затегнување на кожата за затегнување на кожата за жени Маж навлажнувачки уред за нега на кожат?
zoom_in

Машина за лице, преносна машина за компресија на мраз, ладен чекан за затегнување на кожата за затегнување на кожата за жени Маж навлажнувачки

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

Машина за убавина за отстранување на брчки за нега на кожата : Оваа ладна компресирачка машина користи чисто физичко ладење Мазни фини линии и брчки. Намалете ја подпухналост во лицето и очите. Уредите за тонирање на лицето ќе го донесат професионалниот спа -третман на удобноста на вашиот дом. Уред за нега на лицето : Горната тока на прстенот на овој производ ви овозможува лесно да ја разубавите вашата кожа. Уред за убавина за отстранување на брчки на лицето за домашна нега на кожата. Едноставна операција на опрема што не бара професионални обуки. Ледените глобуси за лицето се лесни за употреба. Дома, можете да уживате во сопствен релаксирачки крио лице за да го вратите природниот сјај и еластичноста на вашата кожа. Уреди за тонирање на лицето : Овој ладен чекан може да помогне да се смири и смири чувствителната кожа и да се ублажи болката. Масажарот за ладење на лицето е дневна грижа за подобрување на структурата на кожата, да ја направи кожата поеластична и влажна, да го смири чувството за напнатост во кожата. Кожата на лицето Затегнете го уредот за убавина : Уредот за лице може да се користи за да се олади топлината, масажерот за ладење на лицето може да се користи повторно, уредот за нега на кожата е заштеда на енергија и заштита на животната средина. Влагата на уредот за кожа на мраз може да ја надополни влагата изгубена од кожата, да го подобри појавата на порите, мазната текстура и да ја осветли кожата. Применлива сцена : 1. Се препорачува да се користи кога нема шминка и влага на лицето, или по нанесување крем или гел. Кога ја нанесувате маската, само преместете го и користете ја како масажа. Користете по отстранувањето на влакна. Подготовка за употреба : Тестирајте ја температурата на задниот дел од раката пред употреба, температурата не треба да биде премногу ниска и не останува на истото место премногу долго! Луѓето со чувствителна кожа треба да стават ладење наместо замрзнување. Машина за убавина за отстранување на брчки за нега на кожата : Оваа ладна компресирачка машина користи чисто физичко ладење. Мазни фини линии и брчки. Намалете ја подпухналост во лицето и очите. Уредите за тонирање на лицето ќе го донесат професионалниот спа -третман на удобноста на вашиот дом. Уред за нега на лицето : Горната тока на прстенот на овој производ ви овозможува лесно да ја разубавите вашата кожа. Уред за убавина за отстранување на брчки на лицето за домашна нега на кожата. Едноставна операција на опрема што не бара професионални обуки. Ледените глобуси за лицето се лесни за употреба. Дома, можете да уживате во сопствен релаксирачки крио лице за да го вратите природниот сјај и еластичноста на вашата кожа. Уреди за тонирање на лицето : Овој ладен чекан може да помогне да се смири и смири чувствителната кожа и да се ублажи болката. Масажарот за ладење на лицето е дневна грижа за подобрување на структурата на кожата, да ја направи кожата поеластична и влажна, да го смири чувството за напнатост во кожата.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cold Compress Machine
Color:
Pink
Applicable People:
All People
Package List:
1 x Cold Compress Machine :
1 x Base :
Note:
1. Please put the ice compress machine in the refrigerator for more than 2‑3 hours before using it. :
2. Please don't use it immediately after taking it out of the refrigerator, please wipe it with a clean cloth and use it after 1 minute. :
3. Please use your hands after confirming the coldness of the contact parts. :
4. When using with cream or gel, please wipe the corresponding part appropriately. :
5. Please do not use it for more than 20 minutes. :
6. Please do not stop at the same place for more than 5 seconds, please use while moving. :
7. Please wipe clean after use and keep it. :
8. If you stay in the same position for too long or use it when the skin has moisture. :
9. There is no problem in keeping it in the refrigerator for a long time. :

Поврзани производи..