• Свеж
Центарски совети за дупчење, центар за замена на централниот удар, добра стабилност, лесна за инсталирање на легура со височина од 20 парчиња легура за обработка на ?
zoom_in

Центарски совети за дупчење, центар за замена на централниот удар, добра стабилност, лесна за инсталирање на легура со височина

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

20 парчиња во 1 сет : вклучително и 20 парчиња парчиња за замена на удар, со стандардна големина, можат директно да ги заменат старите или оштетените битови на центарот Лесно работење : Овие битови за централни удари можат да се користат со кругови, приклучоци и игра, што може да обезбеди добра стабилност и операција за дупчење. Алуминиумски челик : Овие глави на централниот удар се изработени од легура челичен материјал, кој има голема цврстина и отпорност на абење и не е лесен за деформирање. Стандардни големини : Централниот удар на удар има стандарден дијаметар и должина, кој може директно да се инсталира на соодветен центар за удар, стабилен и сигурен. Главна функција : Користете го врвот за удар за да направите точки на работното парче како ознаки за центарот на кругот или други точки и линии, погодно за дупчење. 20 парчиња во 1 сет : вклучително и 20 парчиња парчиња за замена на удар, со стандардна големина, можат директно да ги заменат старите или оштетените битови на центарот. Лесно работење : Овие битови за централни удари можат да се користат со кругови, приклучоци и игра, што може да обезбеди добра стабилност и операција за дупчење. Алуминиумски челик : Овие глави на централниот удар се изработени од легура челичен материјал, кој има голема цврстина и отпорност на абење и не е лесен за деформирање. Стандардни големини : Централниот удар на удар има стандарден дијаметар и должина, кој може директно да се инсталира на соодветен центар за удар, стабилен и сигурен. Главна функција : Користете го врвот за удар за да направите точки на работното парче како ознаки за центарот на кругот или други точки и линии, погодно за дупчење.

Item Type:
Center Punch Bit
Material:
Alloy Steel
Package List:
20 x Center Punch Bit:
Note:
Pay attention to protection when using it. :

Поврзани производи..