• Свеж
Верувај Во Себе Неонски Знак За Ѕид Декор, Инспиративна Цитат Неонски Знак За Спална Соба Канцеларија Дома Украси, Напојува СО 5V USB Со Затемнување, Роденденски Пода?
zoom_in

Верувај Во Себе Неонски Знак За Ѕид Декор, Инспиративна Цитат Неонски Знак За Спална Соба Канцеларија Дома Украси, Напојува СО 5V

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Да верувате Во Себе И Да барате инспирација за да ја зголемите вашата доверба во вашите способности и да верувате во себе? Не можеш да погрешиш Со Ова Верувај во Себе Неонски Знак Само осветлете го вашиот свет со овој позитивен неонски знак и опкружете се со инспиративни зборови. Верувајте во себе, можете да го промените вашиот свет!. ①Најдобар Инспиративен Подарок Од време На време, на сите ни треба малку мотивација за да продолжиме. Ако подготвувате инспиративен подарок само за вас или вашата сакана што сакате да ја инспирирате за да бидете вашето најдобро јас," Верувајте Во Себе Неонски Знак " ве покри. ●Напојуван ОД USB●СО USB конектор ЗА напојување 5 V, можете директно да Го приклучите Неонскиот Знак Верувајте Во себе Во штекерот за напојување, компјутерот и преносливата банка за напојување, што е погодно да се украсуваат сите места што ги сакате. €Прилагодлива Осветленост Q Доаѓа Со прекинувач за затемнување, можете произволно да ја прилагодите светлината од 10-100% . ВКЛУЧЕТЕ/ИСКЛУЧЕТЕ со средното копче и направете прилагодување СО КОПЧИЊАТА НАГОРЕ и НАДОЛУ. Тоа може да биде ноќно светло со најмала осветленост, како и амбиентално светло за вашата соба!. ●Лесно Закачување И Монтирање На Ѕид●Опремен Со завртки и кристална линија, лесен е и многу флексибилен за закачување со висечките дупки и додатоци.

Поврзани производи..