• Свеж
DH-300K Дигитален електронски електронски скапоцена метална чистота за чистота Анализатор на мерачи Тестер за густина Карат детектор со 600g максимална тежина 0.001g/cm3 Р?
zoom_in

DH-300K Дигитален електронски електронски скапоцена метална чистота за чистота Анализатор на мерачи Тестер за густина Карат детектор

DEN 1417.60

Стока
check Во продавницата

Научен апарат - Комбинирајте го принципот Архимедс со микро електронска техника и усвојувајте сензор увезен од Германија, чистотата може да се пресмета преку мерење на густината на скапоцените метали Недостатоци без оштетување на примерокот, едноставно работење, брзо и точно. Брзо мерење - Времето на тестирање е брзо, удобно и брзо, перформансите се стабилни, а резултатите се точни. Mondestructive тестирање - Нема траги и загадување ќе останат по мерењето, нема потреба да се користи раствор на сулфурна киселина или стандарден примерок за тестирање. Дизајн на голем резервоар за вода - Дизајн на голем резервоар за вода е усвоен за да се намали грешката предизвикана од пловноста на железничката линија. Научен апарат - Комбинирајте го принципот Архимедс со микро електронска техника и усвојувајте сензор увезен од Германија, чистотата може да се пресмета преку мерење на густината на скапоцените метали. Недостатоци без оштетување на примерокот, едноставно работење, брзо и точно. Брзо мерење - Времето на тестирање е брзо, удобно и брзо, перформансите се стабилни, а резултатите се точни. Mondestructive тестирање - Нема траги и загадување ќе останат по мерењето, нема потреба да се користи раствор на сулфурна киселина или стандарден примерок за тестирање. Дизајн на голем резервоар за вода - Дизајн на голем резервоар за вода е усвоен за да се намали грешката предизвикана од пловноста на железничката линија.

Поврзани производи..