• Свеж
MMC 8pcs Челик Е-Песна О Прстен Вратоврска Сидра &засилувач; 8 ПАРЧИЊА Е-Песна Еден Слот Вратоврска-Падови За Да Се Обезбеди Товар Во Затворен Приколка И Рамно Лежиште К?
zoom_in

MMC 8pcs Челик Е-Песна О Прстен Вратоврска Сидра &засилувач; 8 ПАРЧИЊА Е-Песна Еден Слот Вратоврска-Падови За Да Се Обезбеди

DEN 1451.20

Стока
check Во продавницата

●Производите Вклучуваат 8 е-Песна еден слот вратоврска-падови, 8 Е-Песна о-прстен вратоврска-падови Лесен за носење и лесен за употреба. ●Челичните сидра За О-Прстен за Е-Патека се изработени од силен галванизиран челик за да спречат корозија и ' рѓосување. Безбедното ограничување на работното оптоварување е 1500 фунти. €Е-Песна Еден Слот● е-Песна еден слот е направен од тешки челик и може да се користи на отворено во различни средини. Безбедното ограничување на работното оптоварување е 1. ●Повеќекратна Употреба Е Погодна За камиони, приколки, магацини, Комбиња, пристаништа итн. Кога треба да транспортирате, можете да го користите за да го врзете товарот и тој ќе го чува товарот безбеден. Е - песна единечни слотови се опремени со завртки, кои лесно може да се фиксираат каде и да ви требаат. Е-Песна О-прстените се дизајнирани со пролетни фитинзи, кои се лесни за употреба и заштедуваат време.

Поврзани производи..