• Свеж
BESPORTBLE Патување Организатор Торби Градник Кутија За Складирање Долна Облека Фиока Организатор Делител Кутија За Складирање 11 Мрежи Чорапи Кутија За Чување За Дома?
zoom_in

BESPORTBLE Патување Организатор Торби Градник Кутија За Складирање Долна Облека Фиока Организатор Делител Кутија За Складирање 11 Мрежи

DEN 137.60

Стока
check Во продавницата

КОНТЕЈНЕР ЗА Долна ОБЛЕКА - Држач За Чорапи За Долна Облека Издржливи Кутии За Чорапи За Домаќинство Кутија За Гаќи КУТИЈА ЗА ДОМАШНА ДОЛНА ОБЛЕКА-Кутија За Чорапи За Долна Облека Кутија За Чување Гаќи За Домашна Гардероба Кутија За Складирање. НОСИТЕЛ ЗА ЗАВРШНА ОБРАБОТКА НА ДОЛНА ОБЛЕКА - ова е сигурна и издржлива кутија за складирање со материјал, издржлив и лесен. погоден за чување на вашите чорапи, долна облека итн. Исклучителните детали се и убави и практични. одлична декорација за вашиот дом. Со овој производ, не мора да се грижите за долна облека. Карактеристики-Материјал : Најлон Материјал-Држач За Чорапи За Долна Облека Издржливи Кутии За Чорапи За Домаќинство Кутија За Гаќи Кутија За Чорапи За Долна Облека Кутија За Чување Гаќи За Домашна Гардероба Пакет Кутија За Складирање Вклучувајќи 1 х Кутија За Чорапи.

Поврзани производи..