• Свеж
Кедон Розова Злато Хартија Сламки 100, За Еднократна Употреба Торта Поп Стапчиња Металик Злато Шарени Ѕвезда Декоративни Розова Сламки За Пиење Коктел Диплома Свад?
zoom_in

Кедон Розова Злато Хартија Сламки 100, За Еднократна Употреба Торта Поп Стапчиња Металик Злато Шарени Ѕвезда Декоративни Розова

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Вклучува 100 парчиња Розова и Златна Симпатична, фенси И Декоративни Хартиени Сламки Шевронски бранови, Точки, Ѕвезди и Сламки Од Хартија со Пруги - 25 парчиња од секој украсен декор сламките се живописни и фенси, задолжителни за прослава или секојдневна употреба. Одлична алтернатива За Пластични сламки - Не-БПА, Биоразградливи, Компостибилни И Хартиени Сламки за Еднократна Употреба направени со материјал безбеден за храна (Без штетни хемикалии или мастило). Стандардна големина На Слама За Пијалок-долга 7,75 инчи, со дијаметар од 0,25 инчи што може совршено да се вклопи во секој прибор за пиење, како што се високи стаклени чаши, тегли мејсон, чаши за коктели и моктел. Нема да се навлажни , раствори или распадне - Направено Со повеќе слоеви хартија за да биде густо, најсилно и цврсто. Забавно пијте сламки за Коктели , Сокови, Смути, Шампањ, мохито, маргарити и други Пијалоци. Прекрасни Живописни и Пастелни Бои – Додадете елеганција На секоја пригода , декор и занаети : Роденден , туш За Бебиња , откривање На Полот , Свадба , partyенска partyенска забава , Дипломирање, Денот на Вљубените , Враќање Дома , Собири , Свршувачка , Загревање На Куќата , Годишнина , Слатка 16 , Голтка И Види , Празник и Божиќ. Овие прилично шарени розови пастелни сламки може да се користат за забави, третира, Торта Поп стапчиња , Бонбони Јаболко и Лижавче стапчиња, Бар Додатоци и Украси.

Поврзани производи..