• Свеж
Квм Прекинувач, Прекинувачи За Тастатура Копче За Лесно Ракување Далечински Двоен Прекинувач Вградена ЗАШТИТА ОД ЕСП За Компјутерска Просторија За Следење На Дом?
zoom_in

Квм Прекинувач, Прекинувачи За Тастатура Копче За Лесно Ракување Далечински Двоен Прекинувач Вградена ЗАШТИТА ОД ЕСП За Компјутерска

DEN 160.00

Стока
check Во продавницата

[Широка Апликација] со широк спектар на примена, прекинувачот KVE може да се користи во канцеларии, компјутерски простории, домаќини за следење итн и може слободно да се префрлаат со клучни копчиња. [Лесно Ракување] овој прекинувач не Треба да се вози, само приклучете и играјте, користи чиста хардверска технологија за декодирање, нема потреба од возење, едноставен и брз за употреба. [Сподели] сликата со висока дефиниција И USB сигнал на два компјутерски домаќини може да се поврзат со прекинувачот, така што двата компјутери можат да споделат еден монитор, збир на тастатура и глувче. [Поддршка] Поддржете два Мултимедијални Интерфејси Со Висока Дефиниција и два USB влеза, еден излез На Мултимедијален Интерфејс со Висока Дефиниција, поддршка на влезот на тастатурата на глувчето. [Двоен Начин Прекинувач] Копче Или далечински управувач двоен прекинувач, рачен прекинувач или користете го надворешниот далечински управувач со инфрацрвена екстензија, екранот може слободно да се префрли. [Поддршка] Поддржете два Мултимедијални Интерфејси Со Висока Дефиниција и два USB влеза, еден излез На Мултимедијален Интерфејс со Висока Дефиниција, поддршка на влезот на тастатурата на глувчето. [Лесно Ракување] овој прекинувач не Треба да се вози, само приклучете и играјте, користи чиста хардверска технологија за декодирање, нема потреба од возење, едноставен и брз за употреба. [Двоен Начин Прекинувач] Копче Или далечински управувач двоен прекинувач, рачен прекинувач или користете го надворешниот далечински управувач со инфрацрвена екстензија, екранот може слободно да се префрли. [Сподели] сликата со висока дефиниција И USB сигнал на два компјутерски домаќини може да се поврзат со прекинувачот, така што двата компјутери можат да споделат еден монитор, збир на тастатура и глувче.

Item Type:
KVM Switch
Material:
Aluminum Alloy
Model:
AM-KVM201-CM
Resolution:
3840 x 2160 at 30HZ
Input:
2 x High Definition Multimedia Interface, 2 x USB
Output:
1 x High Definition Multimedia Interface
Speed:
10Gbps (Maximum)
Support:
High Definition Multimedia Interface 1.4, HDCP 1.4
USB Interface Version:
USB2.0
Power Consumption:
2W (Maximum)
Remote Control Battery:
2 x AAA Alkaline Batteries (Delivered Without Batteries)
Package List:
1 xKVM Switch2 x Data Cable:
1 x Remote Controller:
1 x User Manual:

Поврзани производи..