• Свеж
ВЕМОН Складирање БАТИНСКИ Организатор Организатор Далечински контролер држач за суета Организатор послужавник ротирачки држач за пенкало Десктоп штанд 5 држач з?
zoom_in

ВЕМОН Складирање БАТИНСКИ Организатор Организатор Далечински контролер држач за суета Организатор послужавник ротирачки држач за пенкало

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Пластика Држач за пенкало на мрежа : Целиот дизајн на изгледот на оваа кутија за складирање на работната површина е многу едноставен и дарежлив. Далечински контејнер за дневна соба : Со него, можете да го ставите вашиот канцелариски материјал во уредно складирање, оставајќи ви доволно работен простор. Носичи на четки за шминка : Оваа креативна кутија за складирање може да се постави на биро, канцеларија, складирање на канцелариски материјал или козметика. Организатор на пенкало : Целиот дизајн на изгледот на оваа кутија за складирање на работната површина е едноставен и дарежлив. Организатор на десктоп канцелариски материјал : Овој организатор на биро има убава текстура, силна отпорност на абење и отпорност на абразија. Држач за пенкало на мрежа : Целиот дизајн на изгледот на оваа кутија за складирање на работната површина е многу едноставен и дарежлив. Далечински контејнер за дневна соба : Со него, можете да го ставите вашиот канцелариски материјал во уредно складирање, оставајќи ви доволно работен простор. Носичи на четки за шминка : Оваа креативна кутија за складирање може да се постави на биро, канцеларија, складирање на канцелариски материјал или козметика. Организатор на пенкало : Целиот дизајн на изгледот на оваа кутија за складирање на работната површина е едноставен и дарежлив. Организатор на десктоп канцелариски материјал : Овој организатор на биро има убава текстура, силна отпорност на абење и отпорност на абразија. Пакетот вклучува 1 x Стационарни карактеристики на организаторот -Материјал : Организатор на пластично пенкало. -Којата : Беж бела козметичка кутија за четки. -ИЗИЗА : Околу 16.93in држач за складирање на пенкало.

Поврзани производи..