• Свеж
Jkuywx мултифункционален монитор за десктоп стол за компјутерски екран, задебелен табла за лаптоп лаптоп стол за десктоп тетратка ТВ полица
zoom_in

Jkuywx мултифункционален монитор за десктоп стол за компјутерски екран, задебелен табла за лаптоп лаптоп стол за десктоп тетратка

DEN 1329.60

Стока
check Во продавницата

- Многу практично, заштеда на простор - Убав и елегантен изглед, мазен без нечистотии, погоден за кој било стил на декор. - Фина занает со табла со тик, решетката нема да попушти и да се деформира. - Производот е дизајн за дома или канцеларија за да ја подигнете висината на мониторот, ве тера да го гледате екранот на компјутерот поудобен. - Универзален штанд за компјутер, тетратка. Оваа ставка е мултифункционална, може да се користи за подигнување на вашиот монитор, исто така може да се користи како ТВ-стан. - Многу практично, заштеда на простор. - Убав и елегантен изглед, мазен без нечистотии, погоден за кој било стил на декор. - Фина занает со табла со тик, решетката нема да попушти и да се деформира. - Производот е дизајн за дома или канцеларија за да ја подигнете висината на мониторот, ве тера да го гледате екранот на компјутерот поудобен. - Универзален штанд за компјутер, тетратка. Оваа ставка е мултифункционална, може да се користи за подигнување на вашиот монитор, исто така може да се користи како ТВ-стан. - многу практично, заштеда на простор.- Убав и елегантен изглед, мазен без нечистотии, погоден за кој било стил на украси. Подигнете ја висината на мониторот, ве тера да го гледате екранот на компјутерот поудобно.- Универзален штанд за компјутер, тетратка.

- Color:
White.
- Material:
environment-friendly MDF.
- Size:
About 50x20x8cm/19.69x7.87x3.inch.
Package Included:
1* Computer stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Office Products Office & School Supplies Desk Accessories Workspace Organizers Platforms, Stands & Shelves Laptop Stands :

Поврзани производи..