• Свеж
Huhote Shoe Rack 5 нивоа железна мрежа хонорарно полици за складирање на чевли за складирање, складирање на решетки за складирање, заштеда на чевли, црна метална полица за ?
zoom_in

Huhote Shoe Rack 5 нивоа железна мрежа хонорарно полици за складирање на чевли за складирање, складирање на решетки за складирање, заштеда

DEN 1454.40

Стока
check Во продавницата

【Максимизирајте го вашиот простор】 Големината на оваа решетка за чевли е 29,13 * 1181 * 34,65 инчи, а секој слој може да смести 3-4 пара чевли. Дополнителен дно простор може да се користи и за складирање на домови. Оваа решетка за чевли треба само да заземе мала област и може да складира неуредни чевли. Обезбедете почист и поширок простор за вашето семејство. 【Цврст и издржливост】 Нашата рамка за решетки за складирање е изработена од висококвалитетен челичен материјал, поддржан од цврсти и задебелени лавици на челични цевки, обезбедувајќи го неговиот силен капацитет за носење на оптоварување. Нежните водоотпорни и отпорни на 'рѓа површина на боја, комбинирана со слој за партиција на железна мрежа, обезбедува подолг животен век. 【MULTI-FUNCTION】This storage rack can not only be used as a shoe rack at the door to hold your shoes and bags, but also as a simple storage rack in the living room or bedroom to hold your books, plants, potted plants, украси и многу повеќе. Оваа полица исто така можете да ја поставите во кујната за да го чувате вашиот зеленчук или разни кујнски прибор. Многу е погодно да се земе и да се користи во секое време. 【Едноставен и дарежлив дизајн】 Оваа црна решетка за чевли има едноставен и елегантен дизајн кој е погоден за кој било стил на украсување на домот и може беспрекорно да се интегрира со кој било дом. Може да се постави во кој било агол, прилагодувајќи го вашиот дом во почиста и поорганизирана состојба. 【Лесно за инсталирање】 Вклучените делови и чекорите за инсталација се детално прикажани во упатството, што е лесно да се разбере. Треба само да поминете малку време и да добиете деликатна и издржлива решетка за складирање. 【Максимизирајте го вашиот простор】 Големината на оваа решетка за чевли е 29,13 * 11.81 * 34,65 инчи, а секој слој може да смести 3-4 пара чевли. Дополнителен дно простор може да се користи и за складирање на домови. Оваа решетка за чевли треба само да заземе мала област и може да складира неуредни чевли.

Поврзани производи..