• Свеж
Конектори за наводнување на црево за наводнување фитинзи за наводнување со директни шипки лактите за наводнување на крајни приклучоци права шипки за наводнување ?
zoom_in

Конектори за наводнување на црево за наводнување фитинзи за наводнување со директни шипки лактите за наводнување на крајни приклучоци

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Лесно за инсталирање : Овие конектори за црево од 1/2 инчи се лесни за инсталирање и инсталирање безбедно и лесно без лепак, алатки или клипови Разновидни апликации : Конекторите за црево за наводнување се идеални за машина за перење, фарма, тревник и земјоделско наводнување. Квалитет : Конекторите за наводнување се изработени од пластика, тој е издржлив, водоотпорен и хемиски отпорен, обезбедувајќи долг животен век. Вклучен пакет : Овој комплет за фитинзи за наводнување има вкупно 20 парчиња, вклучувајќи 5 x директно шипки, 5 x цевки Tee, 5 x фитинзи за лактот, 5 x крајни приклучоци за потреби за вклопување во градина. Погодно : Овие фитинзи за наводнување капка по капка од 16мм се вклопуваат во повеќето брендови од цевки за наводнување од 1/2 инчи (ID на 16мм). Пред да купите, подобро е да ги измерите внатрешниот дијаметар на цевките и цревото. Лесно за инсталирање : Овие конектори за црево од 1/2 инчи се лесни за инсталирање и инсталирање безбедно и лесно без лепак, алатки или клипови. Разновидни апликации : Конекторите за црево за наводнување се идеални за машина за перење, фарма, тревник и земјоделско наводнување. Квалитет : Конекторите за наводнување се изработени од пластика, тој е издржлив, водоотпорен и хемиски отпорен, обезбедувајќи долг животен век. Вклучен пакет : Овој комплет за фитинзи за наводнување има вкупно 20 парчиња, вклучувајќи 5 x директно шипки, 5 x цевки Tee, 5 x фитинзи за лактот, 5 x крајни приклучоци за потреби за вклопување во градина.

Поврзани производи..