• Свеж
Ретро Bluetooth звучник, 4500mAh 16W безжичен стерео преносен целосен фреквенција гроздобер музички плеер звучник, за домашно патување на отворено)
zoom_in

Ретро Bluetooth звучник, 4500mAh 16W безжичен стерео преносен целосен фреквенција гроздобер музички плеер звучник, за домашно патување на

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Bluetooth 42 : Користејќи Bluetooth 4.2 модул, стабилен, удобен и заштеда на енергија паметен чип Bluetooth, за да ви обезбеди ефикасно и стабилно искуство со слушање. Двојни звучници : Долна фреквенција двојни звучници, висока моќност од 16 W, создадете уживачко уживање во квалитетот на звукот, овозможувајќи ви да доживеете шокантен стерео звук. Материјал со висок квалитет : Звучникот е изработен од MDF синтетички влакна дрво, што ефикасно ја елиминира лошата резонанца. Тоа не е само звучник, туку и домашна декорација. Батерија со голем капацитет : Изградена во 4500m Ah со голем капацитет литиум батерија, ниска потрошувачка на енергија, стабилна изведба за да се задоволат потребите на уживање во музиката во кое било време, каде било. Повеќенаменски : Bluetooth, мемориска картичка, U диск, Aux звук влез за да се задоволат разни потреби, може да се репродуцира жичен и безжичен, добра музика не е ограничена. Ротирајте за да ги прилагодите јачината на звукот и да исечете песни.2 : Користејќи Bluetooth 4.2 модул, стабилен, удобен и заштеда на енергија паметен чип Bluetooth, за да ви обезбеди ефикасно и стабилно искуство со слушање. Двојни звучници : Долна фреквенција двојни звучници, висока моќност од 16 W, создадете уживачко уживање во квалитетот на звукот, овозможувајќи ви да доживеете шокантен стерео звук. Материјал со висок квалитет : Звучникот е изработен од MDF синтетички влакна дрво, што ефикасно ја елиминира лошата резонанца. Тоа не е само звучник, туку и домашна декорација.

Item Type:
Bluetooth Speaker
Material:
MDF
Frequency Range:
90Hz-20KHz
Bluetooth Protocol:
4.2
Support:
Memory Card USB Aux MP3
Built In Polymer Lithium Battery:
4500mAh
Package List:
1 x Speaker:
1 x Manual:
1 x Charging Cable:
1 x Cable:

Поврзани производи..