• Свеж
ОСТАР Дигитален Часовник со Аларм И Двојни USB Порти За Полнење Со Брзо Полнење-Наполнете Го Креветот На Телефонот-Резервна Копија На Батеријата-Лесен За Употреба - ?
zoom_in

ОСТАР Дигитален Часовник со Аларм И Двојни USB Порти За Полнење Со Брзо Полнење-Наполнете Го Креветот На Телефонот-Резервна Копија

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

ИСКЛУЧИТЕЛНО ЕДНОСТАВЕН за РАКУВАЊЕ - часовникот е дизајниран имајќи ја предвид апсолутната едноставност и е многу лесен за ракување Совршен за возрасни, деца, тинејџери, постари лица и постари лица. ДВОЈНА USB ПОРТА ЗА БРЗО ПОЛНЕЊЕ - 2 порти кои се и 2 ЗАСИЛУВАЧИ USB Порти За Полнење-Брзо Наполнете го телефонот или уредите. ЛЕСНО ЗА ЧИТАЊЕ ОСВЕТЛЕНИ СВЕТЛО ЗЕЛЕНИ LED ЦИФРИ - Лесни За Читање Зелените Броеви на часовникот се многу јасни со дополнителен светол квалитет, Видете од целата соба или дури и без очила среде ноќ!. РЕЗЕРВНА КОПИЈА НА БАТЕРИЈАТА (2 x AAA - Не Е Вклучена) - Користете 2-AAA батерии за резервна копија во случај на прекин на струја. За време на резервната копија на батеријата екранот се празни, но поставките за алармот и времето се задржуваат и алармот сепак ќе се огласи. ИСКЛУЧИТЕЛНО ЕДНОСТАВЕН за РАКУВАЊЕ - часовникот е дизајниран имајќи ја предвид апсолутната едноставност и е многу лесен за ракување. Совршен за возрасни, деца, тинејџери, постари лица и постари лица. ДВОЈНА USB ПОРТА ЗА БРЗО ПОЛНЕЊЕ - 2 порти кои се и 2 ЗАСИЛУВАЧИ USB Порти За Полнење-Брзо Наполнете го телефонот или уредите. ЛЕСНО ЗА ЧИТАЊЕ ОСВЕТЛЕНИ СВЕТЛО ЗЕЛЕНИ LED ЦИФРИ - Лесни За Читање Зелените Броеви на часовникот се многу јасни со дополнителен светол квалитет, Видете од целата соба или дури и без очила среде ноќ!.

Поврзани производи..