• Свеж
Мраз Шноли Снег Прошетка Влечење Штипки Крампон За Одење По Снег И Мраз Волфрам Мраз Шноли За Жени Мажи Не-Лизгање Гума За Чевли Против Лизгање Грчеви Лизгање На Об?
zoom_in

Мраз Шноли Снег Прошетка Влечење Штипки Крампон За Одење По Снег И Мраз Волфрам Мраз Шноли За Жени Мажи Не-Лизгање Гума За Чевли Против Лизгање

DEN 303.84

Стока
check Во продавницата

●НАДГРАДЕНИ 10 СТОЛПЧИЊА ОД ВОЛФРАМ КАРБИД q crampons мразот е направен од 3мм подебел силикон отпорен на студ и 10 столпчиња од волфрам карбид, што обезбедува стабилност и безбедност Овие грчеви имаат грчеви од волфрам карбид на 10 стратешки локации, обезбедуваат максимална влечна сила на снег и мраз. Qrampons го користи иновативниот дизајн на капачето на прстите за да обезбеди удобно, сигурно вклопување на повеќето чевли. Овој дизајн на капачето за зимски чизми може да спречи паѓање или движење на лизгалките за време на употребата. ●ЛЕСНО НОСЕЊЕ}секој пакет комплет за влечење мраз доаѓа со пар прилагодливо врзување , ледените штипки за чизми доаѓаат со пренослива торба за складирање, која е доволно густа за да спречи гребење на луѓето. ●НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА ПОДАРОК +ледени штипки дерези е најдобриот избор за жени, постари лица и мажи како подароци. Пакетот вклучува : 2 парчиња Прилагодливи Ремени+1*пренослива торба+1*Пар Грчеви. ①АПЛИКАЦИЈА е Погодна За ледена патека, ледени патишта, опасни делови од патека (дрвена ледена кал, камења покриени со мраз, итн.), најдобро за зимско трчање по патека, риболов на мраз, пешачење. АГОЛ Нови Надградени 10 Столпчиња Мраз Штипки Сон Влечење Штипки Против Лизгање Грчеви За Пешачење Пешачење Качување Зимски Активности На Отворено со Отстранливи Безбедни Ремени.

Поврзани производи..