• Свеж
Frcolor 10 парчиња инјектор Професионален подмачкувачки силиконски подмачкувани таблети заснована на вода заснована на вода за пластика за пластика за пластика, а -на?
zoom_in

Frcolor 10 парчиња инјектор Професионален подмачкувачки силиконски подмачкувани таблети заснована на вода заснована на вода

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Стр Lube Injector-Производот има едноставна структура, толку погодна и практична за жените да работат. Личен стрелец на Lube-Бидете фино обработени, засилувачите на лекови не се лесни или деформации во процесот на користење. Апликатор за вагинален крем-произведен со супериорен PP материјал, и практично е да се користи. Апликатор за медицински гел-капаците на екстра на засилувачите на лекови се специјално дизајнирани за истекување на течноста. Applicationените вагинални апликации-вагинален апликаторски пакет : Дополнителни капаци на засилувачите на лекови се специјално дизајнирани за истекување на течноста. Lube Injector-Производот има едноставна структура, толку погодна и практична за жените да работат. Личен стрелец на Lube-Бидете фино обработени, засилувачите на лекови не се лесни или деформации во процесот на користење. Апликатор за вагинален крем-произведен со супериорен PP материјал, и практично е да се користи. Апликатор за медицински гел-капаците на екстра на засилувачите на лекови се специјално дизајнирани за истекување на течноста. Applicationените вагинални апликации-вагинален апликаторски пакет : Дополнителни капаци на засилувачите на лекови се специјално дизајнирани за истекување на течноста. Список на пакети 10 x Карактеристики на вагиналните апликатори - Боја : Црна. - Нашите вагинални апликатори се дизајнирани да обезбедат удобно и лесно работење за време на употребата.

Поврзани производи..