• Свеж
Хомојојо 2 парчиња торба за домаќинство см* Торба Џемпер Костими Кло Костум Кошули, Костуми И Чистење Виси Костум, Еднократно Гардероба Торбичка Облека Униформи Фу?
zoom_in

Хомојојо 2 парчиња торба за домаќинство см* Торба Џемпер Костими Кло Костум Кошули, Костуми И Чистење Виси Костум, Еднократно Гардероба

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Пвц ОБЛЕКА ПОКРИЕИзработени од премиум пвц материјал за долго време и употреба. Специјално дизајниран за заштита на вашата облека од. ТОРБИ ЗА ОБЛЕКА за НАМЕТКИќе имате добро искуство во користењето поради совршената изработка на овој производ. ОБЛЕКА ПОКРИЕФината изработка и изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност. ОБЛЕКА ТОРБА ЗА ВЕНЧАНИЦАПроѕирен дизајн, дебел пвц материјал и одлично обликување, може да се користи постојано. ВИСИ ПЛАКАРОТ ПОКРИТИЕструктурата е едноставна, лесна за суспендирање и тие можат повторно да се користат, соодветни и одлични за домашна гардероба. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Торба За Облека-Големина : Околу 108,00Х58, 50Х30, 00см/42, 44Х22, 99Х11 торби за облека за патување. - Изработен од премиум пвц материјал за долго време и употреба. Специјално дизајниран за заштита на вашата облека од покривка за облека. - Вертикалниот тродимензионален дизајн ги избегнува брчките и го одржува интегритетот На Капакот За Доказ за Облека. - Ќе имате добро искуство во користењето поради совршената изработка на овој производ висечки капак на плакарот. - Материјал : пвц торби за облека за наметки-транспарентниот дизајн ви олеснува да ја гледате складираната облека и може ефикасно или бубачки облека покрие кеси. - Фина изработка, лесен дизајн, многу лесен за суспендирање, едноставен и корисен за Домашна Употреба Торба за Складирање Облека.

Поврзани производи..