• Свеж
Одборот за сечење на Bestonzon, закуски Charcuterie тестенини во стилот на овошје мезе бисквит сашими држач за ресторани месо, плоча од стек плоча, карпести природни чинии за?
zoom_in

Одборот за сечење на Bestonzon, закуски Charcuterie тестенини во стилот на овошје мезе бисквит сашими држач за ресторани месо,

DEN 545.76

Стока
check Во продавницата

Slate Dish : Изработено од врвен материјал за чеша што може да ја обезбеди неговата издржливост и практичност Плочи за сервисирање на мезе : плоча за храна, суши за сервирање бифтек бифтек суши чинија сирење табла јапонски стил сашими чинија сирење плочи за складирање храна за складирање на храна за домашен ресторан. Сашими за јадење : Плочата за суши може да се користи како фиока за сервирање на чеша, фиока за чеша, плоча за чеша, табла за четкички и повеќе. Плоча за бонбони : Плочата може да се користи како сад за сервирање на чеша, фиока за чеша, плоча за чеша, табла за четкички и повеќе. Плоча за чеша : Плоча што служи чинија, исто така, може да се користи како подарок за пријателите и семејството на домаќинството и повеќе. Slate Dish : Изработено од врвен материјал за чеша што може да ја обезбеди неговата издржливост и практичност. Плочи за сервисирање на мезе : плоча за храна, суши за сервирање бифтек бифтек суши чинија сирење табла јапонски стил сашими чинија сирење плочи за складирање храна за складирање на храна за домашен ресторан. Сашими за јадење : Плочата за суши може да се користи како фиока за сервирање на чеша, фиока за чеша, плоча за чеша, табла за четкички и повеќе. Плоча за бонбони : Плочата може да се користи како сад за сервирање на чеша, фиока за чеша, плоча за чеша, табла за четкички и повеќе. Плоча за чеша : Плоча што служи чинија, исто така, може да се користи како подарок за пријателите и семејството на домаќинството и повеќе. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на таблата со плочи -Големина : околу 37.

Поврзани производи..