• Свеж
Вентил За Ослободување на притисокот, Сигурносен Вентил На Рамениот Вентил, За Распрскувач Од Типот Ранец 3л/5л/8л За Градинарски Фарми Проекти За Позеленување Овош?
zoom_in

Вентил За Ослободување на притисокот, Сигурносен Вентил На Рамениот Вентил, За Распрскувач Од Типот Ранец 3л/5л/8л За Градинарски Фарми

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

●Материјал●овој вентил за ослободување притисок е изработен од пп материјал, еколошки, цврст и долгорочен за употреба Да Се Примени На Овој воздушен компресор е погоден ЗА распрскувач ОД типот ранец 3Л/5Л/8Л. ●Лесен за Инсталирање ● овој сигурносен вентил е лесен и удобен за инсталирање. ●Замена На вентилот ● овој вентил за ослободување од притисок е совршена замена за стариот или скршен вентил. ®Безбедност и вентил За Ослободување Од Притисок, Сите завршетоци се нетоксични, безбедни и Еколошки. Карактеристики : 1.Изработен од пп материјал, еколошки, цврст и издржлив за употреба.Лесен и удобен за инсталирање.Совршена замена за стариот или скршен вентил.Сите завршетоци се нетоксични, безбедни и Еколошки.Погоден ЗА распрскувач ОД типот ранец 3Л/5Л/8Л. Спецификации : Материјал : Пп Должина : Прибл. Принцип на Работа 5см / 1.97" : Список На Пакети За Сигурносен Вентил На Рамената : 1* Вентил За Ослободување Од Притисок.

Поврзани производи..