• Свеж
Shenanigames игри за забави за возрасни: Чувајте го чисто - Создадете невино значење за валкана фраза - изберете свое ниво на NSFW - прилагодливо за работа, забави на колеџ, б?
zoom_in

Shenanigames игри за забави за возрасни: Чувајте го чисто - Создадете невино значење за валкана фраза - изберете свое ниво на

DEN 351.20

Стока
check Во продавницата

Користете ги вашите духови : размислете „чисти“ значења на валкани фрази во оваа смешна игра совршена за колеџски домови и забави за возрасни! Како да играте : Поени за постигнување креативни и „строго невини“ алтернативни дефиниции за валкани фрази! Инклузивна игра за возрасни : Не е потребно да се игра целосен вокабулар на сленг, но го прави позабавно…. Вклучува : 200 валкани картички, тајмер за песок, рампа на хартија (за возраст од 18 и повеќе години). Правило брошура, компоненти на игри. Правило брошура, компоненти на игри. Можете ли да се ослободите од валкани мисли 60 секунди? Потешко е отколку што мислите кога треба да создадете алтернативни значења за валкани фрази како „добро обесени“ и „црвено топло“, добивате поени за оригиналност, така што играчите кои не го знаат вистинското значење, имаат нога на натпреварот да го чистат чиста е совршен „среќен крај“ на забавата доцна во ноќта, прави „брза“ колеџ студија-пауза и ве тера да се борите за да видите кој е „секогаш на врвот!“.

Поврзани производи..