• Свеж
Милагето 4 x6 чисти лакови акрилни знаци со броеви на табели со табели, потпишете двострана дисплеј празен држач за акрилни знаци за прием за свадба на храна, 25 парчи?
zoom_in

Милагето 4 x6 чисти лакови акрилни знаци со броеви на табели со табели, потпишете двострана дисплеј празен држач за акрилни знаци за прием

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Апликација : Овие чисти лакови на акрилни знаци се применливи за свадби, забави за ангажмани, невестински тушеви, ресторани, кафулиња, барови, годишнини, родендени и други прилики Овие картички за место се добар додаток на украсите за свадба или маса. Декорација : Овие знаци на броеви на табелата DIY можат да се применат на знаци за добредојде на лак, знаци на бар -списоци, знаци за воведување на ресторански производи и знаци на броеви на табелата за свадби, а овие знаци на акрилни свадбени маса се прекрасни украси за центри на маса. Материјал : Овие заоблени врвови се изработени од јасен акрилен материјал, не е лесен за пробивање, покрај тоа, овие броеви на табели со акрилни лакови имаат добра изработка и мазни рабови. Елегантен декор на свадбени маса, едноставен, модерен и модерен, ќе додаде елегантна атмосфера. Димензии : Големината на картичката е 9,5cmx14.71inch, дебелина 1мм, големината на основата е 3 CMX4 CM/1. Совршена за создавање топла атмосфера за кафулиња, ресторани, продавници за малопродажба, забави, банкети, бифе, славење настани, итн. Повторно употреба : Овие празни акрилни знаци со основи се погодни за вашите проекти за гравирање, сликање и DIY, што ви овозможуваат да запишете Броеви или имиња на површината со пенкала за боја или масло за да ги водат вашите гости на вистинското седиште или да пренесат некои важни информации. Апликација : Овие чисти лакови на акрилни знаци се применливи за свадби, забави за ангажмани, невестински тушеви, ресторани, кафулиња, барови, годишнини, родендени и други прилики. Овие картички за место се добар додаток на украсите за свадба или маса. Декорација : Овие знаци на броеви на табелата DIY можат да се применат на знаци за добредојде на лак, знаци на бар -списоци, знаци за воведување на ресторански производи и знаци на броеви на табелата за свадби, а овие знаци на акрилни свадбени маса се прекрасни украси за центри на маса. Материјал : Овие заоблени врвови се изработени од јасен акрилен материјал, не е лесен за пробивање, покрај тоа, овие броеви на табели со акрилни лакови имаат добра изработка и мазни рабови. Елегантен декор на свадбени маса, едноставен, модерен и модерен, ќе додаде елегантна атмосфера. Димензии : Големината на картичката е 9,5cmx14.71inch, дебелина 1мм, големината на основата е 3 CMX4 CM/1. Совршена за создавање топла атмосфера за кафулиња, ресторани, продавници за малопродажба, забави, банкети, бифе, славење настани, итн. Повторно употреба : Овие празни акрилни знаци со основи се погодни за вашите проекти за гравирање, сликање и DIY, што ви овозможуваат да запишете Броеви или имиња на површината со пенкала за боја или масло за да ги водат вашите гости на вистинското седиште или да пренесат некои важни информации. Опис : - Материјал : Овие заоблени врвови се изработени од јасен акрилен материјал, не е лесен за кршење, покрај тоа, овие броеви на табели со акрилни лакови имаат добра изработка и мазни рабови.

- Material:
Acrylic
- Card Size:
9.5cmx14.5cm/3.74inchx5.71inch
- Thickness:
0.1cm/0.04inch
- Base Size:
3cmx4cm/1.18inchx1.57inch
Package Includes:
25 Acrylic Place Cards with Base:
OR:
30 Acrylic Place Cards with Base:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Поврзани производи..