• Свеж
Circuit Wiling 140pcs/Поставете автомобилски бакар прстен терминален терминален топлински цевки за намалување на топлината на батеријата за конектор за конектор за конект?
zoom_in

Circuit Wiling 140pcs/Поставете автомобилски бакар прстен терминален терминален топлински цевки за намалување на топлината на батеријата

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Секој пар терминали се изолирани едни од други за да се спречи хаосот на кола Бифурираниот претходно изолиран терминал е лесен за поврзување со жицата за подобрување на неговата сигурност и безбедност. Направено од бакар за максимален проток на струја. Затвори ја крајната подлога ја запечатуваат влагата и одржувајте ги каблите суви.0*40мм (30 парчиња) Карактеристики : Изработено од бакар за максимална струја на проток. Lifeивотот на услугата.Панаж Вклучен : 60 PCS X Termin Ring Terminal со Box80pcs x Teper Shrink Tubing Note : Ве молиме, дозволете грешки во големината на 1-3мм поради рачното мерење. Бојата на тимот прикажана на фотографии може да се прикаже малку поразлично на вашиот монитор, бидејќи набудувачите не се калибрирани исто.

Brand new:
Material:
Tin Plated Copper
Color:
Silver
Lug Terminal Size:
SC6-6 (10pcs), SC6-8 (10pcs), SC10-6 (10pcs), SC10-8 (10pcs), SC16-6 (5pcs), SC16-8 (5pcs), SC25-6 (5pcs), SC25-8 (5pcs)
Heat Shrink Tubing:
φ7.0*40mm (50pcs); φ10.0*40mm (30pcs)
Feature:
Made from Copper for max current flow.:
Close end pad seals out moisture and keep cables dry.:
Wire & stud sizes stamped on the pad.:
Can be crimped or soldered.:
Easy to use.:
Long service life.:
Package included:
60pcs x Ring Lug Terminal With Box:
80pcs x Heat Shrink Tubing:
Note:
Please allow 1-3mm size errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your monitor since monitors are not calibrated same. :

Поврзани производи..