• Свеж
Ангоили 3 парчиња Половината Зелена Со Алатка За Складирање Мали Алатки За Организатор На Крпа Џебни Алатки Кои Носат Работен Превозник Должност Мултифункционале?
zoom_in

Ангоили 3 парчиња Половината Зелена Со Алатка За Складирање Мали Алатки За Организатор На Крпа Џебни Алатки Кои Носат Работен Превозник Должност

DEN 476.96

Стока
check Во продавницата

Оксфорд Ткаенина Безжична Торбичка За Вежбање : дома или на работа. Ако имате алатки за носење, оваа торба со алатки е за вас. Торба со алатки За Складирање : Повеќе џебови и јамки, добри помагачи за решавање на вашите алатки, одржување на организирани. Организатор На Алатки за занаетчии : и, изработен од тежок материјал отпорен на солзи за дополнителна цврстина и долг животен век. Футрола За Појас За вежбање : Дизајнирана да биде торбичка за појас што може да биде како мала торбичка за половината, торбичка за мали алати или торбичка за појас за комунални услуги. Торба За Алат за одржување : за електричари, столари, занаетчии, работилници, ТЕХНИЧАРИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, механичари, водоводџии, работници за гипс картон, градинари, заварување и занаети и други. Оксфорд Ткаенина. Безжична Торбичка За Вежбање : дома или на работа. Ако имате алатки за носење, оваа торба со алатки е за вас. Торба со алатки За Складирање : Повеќе џебови и јамки, добри помагачи за решавање на вашите алатки, одржување на организирани. Организатор На Алатки за занаетчии : и, изработен од тежок материјал отпорен на солзи за дополнителна цврстина и долг животен век. Футрола За Појас За вежбање : Дизајнирана да биде торбичка за појас што може да биде како мала торбичка за половината, торбичка за мали алати или торбичка за појас за комунални услуги. Торба За Алат за одржување : за електричари, столари, занаетчии, работилници, ТЕХНИЧАРИ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА, механичари, водоводџии, работници за гипс картон, градинари, заварување и занаети и други. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики на торбата за алати-производот изработен од висококвалитетен материјал задебелен, повеќе, носечки организатор на алатки за занаетчии. - Дизајниран да биде торбичка за појас што може да биде како мала торба за половината, торбичка за мали алатки или торбичка за половината на појасот.

Поврзани производи..