• Свеж
Салони за салони YHBM за фризерски стол за стилизирање на бербер, Heave Heave Duty, убавина вртливата столица прилагодлива опрема за сечење салон бела
zoom_in

Салони за салони YHBM за фризерски стол за стилизирање на бербер, Heave Heave Duty, убавина вртливата столица прилагодлива опрема за

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Димензија на салонот за столче во целост : 55x57x (70-85) cm, Големина на седиштето : 45x41cm, седиште до подот : 41-56см Стабилна база на хорме : Ова салонско столче на цврста кружна челична база, покривање на кожа и хром челична основа го прави чистењето на ветре. Лесно за поставување : столот за салони е лесен за инсталирање, вклучени сите додатоци. Ако имате проблем со нашиот стол за вртење во салон, контактирајте не слободно, ве молиме. Широко користени : столчињата столчиња за вртење се идеални за бербер, кујнски столче за појадок, бројач на канцелариски банка, столче за диско КТВ, балкон, кафуле; Берберхоп за салон. Цврсто удобно столче за салони : Бербер столот е изработен од тешка рамка, поставена со сунѓер со висока густина и покриен со пу-кожа, ергономски дизајнирана, можете да се потпрете на задниот дел на берберските столчиња за подобра позиција на седење. Димензија на салонот за столче во целост : 55x57x (70-85) cm, Големина на седиштето : 45x41cm, седиште до подот : 41-56см. Стабилна база на хорме : Ова салонско столче на цврста кружна челична база, покривање на кожа и хром челична основа го прави чистењето на ветре. Лесно за поставување : столот за салони е лесен за инсталирање, вклучени сите додатоци. Ако имате проблем со нашиот стол за вртење во салон, контактирајте не слободно, ве молиме. Широко користени : столчињата столчиња за вртење се идеални за бербер, кујнски столче за појадок, бројач на канцелариски банка, столче за диско КТВ, балкон, кафуле; Берберхоп за салон. Цврсто удобно столче за салони : Бербер столот е изработен од тешка рамка, поставена со сунѓер со висока густина и покриен со пу-кожа, ергономски дизајнирана, можете да се потпрете на задниот дел на берберските столчиња за подобра позиција на седење.

Color:
White
Material:
Faux Leather
Product Dimension:
Overall
Package Includes:
1x Salon Chair+All fitting parts
Features:
1.High-density sponge:
The barber chairs are filled with high-density sponges, soft backrests and cushions give you a comfortable sitting feel,high-quality PU leather is easy to clean.
2.Simple height adjustment:
you can adjust the height easily through lever
3. Large stainless steel chassis:
The salon chair install in sturdy circular chrome steel base, the chrome steel base makes cleaning a breeze.
4. Easy to set up:
The salon chair are easy to install, Detailed installation steps are included in the manual, all accessories are included in the carton,Helping you finished installation within 30 minutes.
After-sales service:
We will provide delivery service within 7-21 working days to provide customers with quality assurance and the best customer service. If you have any questions, please contact us in time, we will reply to you within 24 hours.

Поврзани производи..