• Свеж
Завртки за шрафцигер Окус -ауто -алатки за поправка на гуми за брза алатки за поправка на гуми за поправка на гуми за поправка на гуми за отстранување на вакуумска в?
zoom_in

Завртки за шрафцигер Окус -ауто -алатки за поправка на гуми за брза алатки за поправка на гуми за поправка на гуми за поправка на гуми

DEN 496.16

Стока
check Во продавницата

Пакетот вклучува : 1 x лента за поправка на гуми 1 x Тема за вежбање 1 x вилушка вежба 1 x шестоаголник за замена за вежбање 1 x резервна вежба 1 x нож Само горенаведената содржина на пакетот, други производи не се вклучени Забелешка : Снимањето на светлината и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3см.admin Accountid = 228996667. Тип : Сет на шрафцигер. Е прилагодено : Бр. Пакет : 5-9 парчиња. Пакетот вклучува : 1 x лента за поправка на гуми 1 x Тема за вежбање 1 x вилушка вежба 1 x шестоаголник за замена за вежбање 1 x резервна вежба 1 x нож Само горенаведената содржина на пакетот, други производи не се вклучени. Забелешка : Снимањето на светлината и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поразлична од вистинската работа. Грешката дозволена за мерење е +/- 1-3см.admin Accountid = 228996667. Тип : Сет на шрафцигер. Е прилагодено : Бр. Пакет : 5-9 парчиња. Овие професионални комплети за пункција се разноврсни, лесни за употреба и издржливи за употреба. Комплет за поправка на гуми за сите возила, комплетот за поправка на гуми без цевки доаѓа со кутија за лесна употреба на носење : Ознаката на страницата за пробивање на гумите, извадете ја сондата за пирсинг, пирсинг со насока на пробиена дупка, вметнете ја дупката по насоката на дупката за дупка За да ги исчистите остатоците од дупката, лепичката обложена лента, исечете ја на рампата на едниот крај на косиот дупка во предниот крај на алатката за пинот, така што должината на двата краја на мушка во основа иста, иглата со гумена лента По должината на дупката во гумата за да се обезбеди дека лентата вметната 2/3 должина (мора да биде потврдена со ладната лента низ трупот за да се избегне надуени по лизгање надвор), и да се ротира иглата 360 степени и потоа да се извади иглата.

Поврзани производи..