• Свеж
Diduikalor Француски бел врв на печатот на ноктите кратки, сјајни француски лажни нокти акрилни нокти на пети за жени Сјајни совети за нокти на ноктите на ноктите на ноз?
zoom_in

Diduikalor Француски бел врв на печатот на ноктите кратки, сјајни француски лажни нокти акрилни нокти на пети за жени Сјајни совети за нокти

DEN 127.84

Стока
check Во продавницата

【Притиснете на ноктите на нозете】 Getе добиете 24 парчиња лажни нокти на нозете во 12 и 1 парчиња лепак за нокти, за лесно да одговарате на секоја нокти на пети, без оглед на големината на ноктите 【Квалитетен материјал】 Направен од материјал за смола од апс. Лажните нокти на нозете се нетоксични, без вкус, безбедни на природни нокти и отстранување без проблеми. Мекоста е слична на човечките нокти. 【Исклучителен дизајн】 Кратки плоштад лажни нокти на нозете со целосен дизајн на покриеност, едноставен и класичен, модерен и елегантен, направете ги нозете поубави, лесни за привлекување внимание на другите во летната плажа. 【Една минута совети за нокти】 Изберете ја вистинската големина на лажни нокти за да се залепите. Потоа, нанесете го лажниот лепак за нокти и притиснете ги на ноктите неколку секунди. 【Совршен подарок】 Вештачки нокти на пети Дизајн на вашите нозе за свадби, забави, датуми за викенд или специјални прилики. Летото е тука, оставете ги овие кратки лажни нокти на ноктите да им дадат на вашите нокти совршен избор за мода.

Поврзани производи..