• Свеж
ЛОТФАНЦИСКИ ХИДРОКОЛООЛОИД БАЗИ, 15 БЛАСТЕРНИ ВЛАСИ И 252 АКНЕСКИ ЛЕМИ, ПИМПЛЕСКИ ЗА ЛИЦЕ, ПЛАТИ ЗА БЕСПЛАТНИ ПЕТИВНИЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ, ПРЕТСТАВНИЦИ, ПРЕВЕНЦИЈА И РЕВЕ
zoom_in

ЛОТФАНЦИСКИ ХИДРОКОЛООЛОИД БАЗИ, 15 БЛАСТЕРНИ ВЛАСИ И 252 АКНЕСКИ ЛЕМИ, ПИМПЛЕСКИ ЗА ЛИЦЕ, ПЛАТИ ЗА БЕСПЛАТНИ ПЕТИВНИЦИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ,

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Мек латекс без Заштита на блистер на потпетици : Перница на блистер е подебела и обезбедува дополнителна перница за заштита на скршената кожа со дише, анти-пила, висока еластичен невидлив дизајн, обезбедува заштита на нозете, прстите и стапалата, погодна за жени, мама, девојчиња и Сопруга, голема заштита кога носите потпетици, станови и спортски чевли. Водоотпорен завој на блистер : Завоаните за нега на блистер престануваат со вода, пот и дополнително триење; Се вклопува околу испотени прсти и можете дури и да користите додека пливате и се туширате без да се грижите за тоа да се движи или да излезе дури и за време на жешките летни месеци. Брзо решение за заздравување на акните : пакет со вредност од 3 големини 240; Закрпите на акните можат да го намалат изгледот на мозолчиња за дури 6-8 часа; нежен третман, намалување на оток и лузни; Доаѓа во 3 големини (8мм, 10мм, 12мм); Секој лист е индивидуално завиткан; Лесно е да носите лист во чантата, паричникот, торбата. Цврста адхезија : Нашите закрпи на кожата остануваат преку ноќ дури и откако ќе се фрлат, свртувајќи се на перница; Излупете лесно, без болка, без остаток, нашите влошки за здив, се тенки и меки, чисти и мат; Јасен материјал дозволува дневна употреба; Мешавини со сите тонови на кожата и лесно можат да бидат сокриени со лесна шминка. Заштита на блистер на потпетици : Перница на блистер е подебела и обезбедува дополнителна перница за заштита на скршената кожа со дише, анти-пила, висока еластичен невидлив дизајн, обезбедува заштита на нозете, прстите и стапалата, погодна за жени, мама, девојчиња и Сопруга, голема заштита кога носите потпетици, станови и спортски чевли. Водоотпорен завој на блистер : Завоаните за нега на блистер престануваат со вода, пот и дополнително триење; Се вклопува околу испотени прсти и можете дури и да користите додека пливате и се туширате без да се грижите за тоа да се движи или да излезе дури и за време на жешките летни месеци. Брзо решение за заздравување на акните : пакет со вредност од 3 големини 240; Закрпите на акните можат да го намалат изгледот на мозолчиња за дури 6-8 часа; нежен третман, намалување на оток и лузни; Доаѓа во 3 големини (8мм, 10мм, 12мм); Секој лист е индивидуално завиткан; Лесно е да носите лист во чантата, паричникот, торбата. Цврста адхезија : Нашите закрпи на кожата остануваат преку ноќ дури и откако ќе се фрлат, свртувајќи се на перница; Излупете лесно, без болка, без остаток, нашите влошки за здив, се тенки и меки, чисти и мат; Јасен материјал дозволува дневна употреба; Мешавини со сите тонови на кожата и лесно можат да бидат сокриени со лесна шминка.

12mm Diameter:
0.3mm Thick:
160 Count /Box (16 per sheet x 10 sheets):
Safe & Comfortable & Effective Acne Patches:
Our pimple stickers are made of soft, medical grade hydrocolloid, comfortable to wear and can reduce the appearance of breakouts in as few as 6-8 hours.:
Protect & Accelerate Healing:
Our breathable acne spot dots will absorb secreta to provide a moist wound environment to promote skin cell regeneration and guard acne against water, sweat and dirt.:
Easy to Use:
Apply a patch to cleansed dry spot; Press it down for 5 secs and leave it for about 6-8 hours. Remove when it turns white. :
Blends in with All Skin Tones:
Cruelty-free and vegan friendly, our thin, clear and matte pimple cover is hardly noticeable and can easily be conceal :

Поврзани производи..