• Свеж
Кутија За Складирање Ориз За Складирање Храна СИЖИВУЏИЈА Со Капак, Кутија За Складирање Ориз од 5 килограми Контејнер За Жито Со Мерна Чаша Кутија За Ориз Дрво Скла?
zoom_in

Кутија За Складирање Ориз За Складирање Храна СИЖИВУЏИЈА Со Капак, Кутија За Складирање Ориз од 5 килограми Контејнер За Жито Со Мерна

DEN 2611.04

Стока
check Во продавницата

Замислете секој пат кога одење во вашата кујна или оставата, чајната кујна, најде се што е уредно организирана Веќе не е неуредно, можете многу брзо да добиете се што сакате. Со посебен механизам за запечатување, можете лесно да ги отворите или затворите нашите пластични контејнери. Може да собере секаква храна,како бонбони,житарки, ориз, храна за кучиња и така натаму. Висококвалитетно природно цврсто дрво, еколошко и нетоксично, здраво за употреба. Пакување : 1 х Пренослива Дрвена Кујна Кутија ЗА Складирање Ориз 5 КГ. Идеален за чување суви производи во оставата, чајната кујна, како што се житарки, брашно, шеќер, кафе, ориз, жито, грав, ореви, закуски, храна за домашни миленици, материјали за печење и повеќе заштедете многу простор за вашата кујна и кабинети за подобра организација на кујната. Дрвена корпа за складирање со капацитет од 5 килограми е доволно голема за секојдневна употреба.Спецификација : Материјал : Пауловнија Дрвен Капацитет : 5кг Големина На Производот : 29х24х20, 5см. Тежина на производот : 1500гр Содржина На Пакувањето : 1 х контејнер за складирање Ориз 5кг 1 х кофа Со Ориз Ако имате било какви прашања во врска со нашите производи, ве молиме слободно контактирајте не.Цврсто за да ја одржувате храната сува и свежасо специјален механизам за запечатување, можете безбедно да ги отворите или затворите нашите пластични садови користејќи само два прста.

Material:
Paulownia Wooden
Capacity:
5kg
Product Size:
29x24x20.5cm. Product Weight
Package Content:
1 x Rice storage container 5kg:
1 x Rice Bucket:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us.:
Tight to keep food dry and fresh:
-With special sealing mechanism, you can open or close our plastic containers safely by using only two fingers.

Поврзани производи..