• Свеж
Среќни Приклучоци Воздух 1 Плус-Луксузни Безжични Слушалки За Уво-Дизајнирајте Bluetooth Слушалки Со Куќиште за Полнење И Вградени Микрофони-До 40 Часа Играње-Бел Мерме?
zoom_in

Среќни Приклучоци Воздух 1 Плус-Луксузни Безжични Слушалки За Уво-Дизајнирајте Bluetooth Слушалки Со Куќиште за Полнење И Вградени Микрофони-До

DEN 559.84

Стока
check Во продавницата

ЧИСТ, БОГАТ И ЈАСЕН БЕЗЖИЧЕН ЗВУК-Неверојатен звук со поддршка за aac и Qualcomm aptx аудио технологија за аудио искуство со висока резолуција 40 ЧАСА ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА-6,5 часа од вашите омилени мелодии во движење и уживајте во 40 Часа со вклучената кутија за полнење и функцијата ЗА БРЗО полнење USB-C. ЈАСНА ГЛАСОВНА КОМУНИКАЦИЈА-новата генерација на 2 сеопфатни микрофони од Qualcomm CVC 8.0 И Намалување на Бучавата од Ветерот исто така ги носат најдобрите телефонски повици и искуство со гласовен асистент. МОДНА ИЗЈАВА-Персонализиран стил дизајниран Во Шведска за да ви ја донесе најновата модна технологија! Нашите безжични слушалки вклучуваат 14 интуитивни команди на допир и се отпорни на пот за вежбање. РАБОТИ ЗА СИТЕ УРЕДИ - со најновата bluetooth 5.1 поврзување што поддржува i OS & Android, секој паметен телефон, таблет и компјутер што има bluetooth врска. ЧИСТ, БОГАТ И ЈАСЕН БЕЗЖИЧЕН ЗВУК-Неверојатен звук со поддршка за aac и Qualcomm aptx аудио технологија за аудио искуство со висока резолуција. 40 ЧАСА ТРАЕЊЕ НА БАТЕРИЈАТА-6,5 часа од вашите омилени мелодии во движење и уживајте во 40 Часа со вклучената кутија за полнење и функцијата ЗА БРЗО полнење USB-C. ЈАСНА ГЛАСОВНА КОМУНИКАЦИЈА-новата генерација на 2 сеопфатни микрофони од Qualcomm CVC 8.0 И Намалување на Бучавата од Ветерот исто така ги носат најдобрите телефонски повици и искуство со гласовен асистент. МОДНА ИЗЈАВА-Персонализиран стил дизајниран Во Шведска за да ви ја донесе најновата модна технологија! Нашите безжични слушалки вклучуваат 14 интуитивни команди на допир и се отпорни на пот за вежбање. РАБОТИ ЗА СИТЕ УРЕДИ - со најновата bluetooth 5.1 поврзување што поддржува i OS & Android, секој паметен телефон, таблет и компјутер што има bluetooth врска. МОДА, НАЧИН НА ЖИВОТ И МУЗИКА ВО ЕДНО. Сите нови и сите надградени, Воздухот 1 плус ви нуди најдобро музичко искуство со чист и јасен звук и максимална удобност.

Поврзани производи..