• Свеж
ТОЈАНДОНА Шетач Мат Седиште Перници За Столици Бебе Спиење Рампа Автомобил Душек Бебе Шетач Мат Бебе Автомобил Стол Перница Бебе Шетач Рампа Бебе Шетач Седиште Ма?
zoom_in

ТОЈАНДОНА Шетач Мат Седиште Перници За Столици Бебе Спиење Рампа Автомобил Душек Бебе Шетач Мат Бебе Автомобил Стол Перница Бебе

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Мрежа крпа ШЕТАЧ перница Изработени Од врвен и квалитетен материјал, сигурен и безбеден за терминска употреба. КОЛИЧКА душек производот е во симпатичен дизајн, многу корисен и практичен за употреба на бебиња дома или патување надвор. ШЕТАЧ ПЕРНИЦА рампа нема никаков притисок врз вашите бебиња и нема лесно да се оштети, со прекрасен дизајн. ПЕРНИЦА стол Меки, дише и перат, апсорпција за шокантно и спречување на студенило. ДУШЕК ЗА ПЕРНИЧИЊА ЗА КОЛИЧКИ за БЕБИЊА Лесен За ракување, практичен и перат, студенило и ефикасно загревање. ШЕТАЧ перница Изработени Од врвен и квалитетен материјал, сигурен и безбеден за терминска употреба. КОЛИЧКА душек производот е во симпатичен дизајн, многу корисен и практичен за употреба на бебиња дома или патување надвор. ШЕТАЧ ПЕРНИЦА рампа нема никаков притисок врз вашите бебиња и нема лесно да се оштети, со прекрасен дизајн. ПЕРНИЦА стол Меки, дише и перат, апсорпција за шокантно и спречување на студенило. ДУШЕК ЗА ПЕРНИЧИЊА ЗА КОЛИЧКИ за БЕБИЊА Лесен За ракување, практичен и перат, студенило и ефикасно загревање. Пакет Листа 1 x Бебе шетач Седиште Перница Карактеристики-Материјал : мрежа крпа доенче шетач перница-Големина : 47.00Х30, 00Х4, 00см/18, 47Х11, 79Х1, 57 во душек лагер рампа за бебе колички. - Изработен од премиум и нежен материјал за практична и издржлива употреба во секојдневниот Живот Вметнување Автомобил За Новороденчиња. - Совршениот производствен процес го прави да има одлична текстура, нема да биде лесно да се деформира или избледи, може да ви служи некое време подлога за перничиња за бебешки стол.

Поврзани производи..