• Свеж
Oumij1 барел ѓубре од ѓубре - кујна за кујна за кујна од не'рѓосувачки челик не'рѓосувачки педал конзерва - ѓубре отпадоци за отпадоци од отпадоци од бело 5L - погоден за ?
zoom_in

Oumij1 барел ѓубре од ѓубре - кујна за кујна за кујна од не'рѓосувачки челик не'рѓосувачки педал конзерва - ѓубре отпадоци за отпадоци од отпадоци

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Во капакот е инсталиран хидрауличен амортизер за да се задржи процесот на отворање и затворање на капакот Мини дизајн, компактна големина, со рачка на задниот дел, лесен за движење на конзервата за ѓубре. Внатрешната конзерва за отпадоци е изработена од ПП еколошка пластика, која е отпорна на висока температура и не се деформира и може да се користи за ставање торби за ѓубре во внатрешното барел. Theубрето може да усвои технологија за спреј за спреј за борба против прсти со високи прсти, која има прекрасен изглед и е погоден за складирање на ѓубре за домаќинството. Конзерва за отпадоци од педали за нозе, педала што не се лизга, за да можете брзо да фрлите ѓубре. Може да се користи широко во канцеларија, дневна соба, кујна, спална соба, бања, хотел и други места. Во капакот е инсталиран хидрауличен амортизер за да се задржи процесот на отворање и затворање на капакот. Мини дизајн, компактна големина, со рачка на задниот дел, лесен за движење на конзервата за ѓубре. Внатрешната конзерва за отпадоци е изработена од ПП еколошка пластика, која е отпорна на висока температура и не се деформира и може да се користи за ставање торби за ѓубре во внатрешното барел. Theубрето може да усвои технологија за спреј за спреј за борба против прсти со високи прсти, која има прекрасен изглед и е погоден за складирање на ѓубре за домаќинството. Конзерва за отпадоци од педали за нозе, педала што не се лизга, за да можете брзо да фрлите ѓубре.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Garbage Can
Material:
410 Stainless Steel
Color:
White
Capacity:
5L
Application:
Office, Living Room, Kitchen, Bedroom, Bathroom, Hotel, etc.
Weight:
Approx. 1341g / 47.3oz
Product Size:
Approx. 22.3x14.5x30.5cm / 8.8x5.7x12.0in  
Package List:
1 x Outer Barrel of Garbage Can:
1 x Inner Barrel of Garbage Can:
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Поврзани производи..